Terug

Mobilemac.nl schrijft over de Beastgrip Pro

  • 20 / 12 / 2016 0
Mobilemac.nl schrijft over de Beastgrip Pro

In maart 2015 schreef MobileMac voor het eerst over de BeastGrip. Zij zagen meteen de potentie van het KickStarter project van Vadym Chalenko en mede door de feedback van iPhone cineasten is de houder op dit moment de beste houder die je kan kopen voor je iPhone.

In maart 2015 schreef MobileMac voor het eerst over de BeastGrip. Zij zagen meteen de potentie van het KickStarter project van Vadym Chalenko en mede door de feedback van iPhone cineasten is de houder op dit moment de beste houder die je kan kopen voor je iPhone.

 

Voor de volledige review verwijzen we je graag naar de bron Mobilemac.nl. Hieronder hebben we een aantal punten uit de review weergegeven:

"De BeastGrip Pro houder is zeer robuust gemaakt en het materiaal van hardplastic voelt zeer degelijk aan. Je hebt niet het idee dat iemand het op een zondagmiddag uit een 3D-printer heeft zitten knutselen."

"Het is wat ons betreft de houder der houders voor je iPhone. We hebben vrijwel alles getest de afgelopen tijd en de BeastGrip houder steekt met kop en schouders boven alles uit."

"De BeastGrip Pro is voorzien van 5 standaard universele statieschroefdraad bevestigingspunten. 3 aan de onderkant (links, midden, rechts) en 2, links en rechts aan de bovenkant. De bevestigingen aan de bovenkant zijn vooral handig voor extra licht zoals de Lume Cube."

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Pixigo.nl 9,4 / 10 - 341 Product beoordelingen @ kiyoh
    Wij gebruiken cookies. Meer weten en je voorkeuren opgeven? Klik op de link hiernaast. Manage cookies