Menu
EUR
#BLACKFRIDAY: Gebruik code CELLY50 voor 50% korting op alles van Celly

Mobilemac.nl schrijft over de Beastgrip Pro

In maart 2015 schreef MobileMac voor het eerst over de BeastGrip. Zij zagen meteen de potentie van het KickStarter project van Vadym Chalenko en mede door de feedback van iPhone cineasten is de houder op dit moment de beste houder die je kan kopen voor je iPhone.

 

Voor de volledige review verwijzen we je graag naar de bron Mobilemac.nl. Hieronder hebben we een aantal punten uit de review weergegeven:

"De BeastGrip Pro houder is zeer robuust gemaakt en het materiaal van hardplastic voelt zeer degelijk aan. Je hebt niet het idee dat iemand het op een zondagmiddag uit een 3D-printer heeft zitten knutselen."

"Het is wat ons betreft de houder der houders voor je iPhone. We hebben vrijwel alles getest de afgelopen tijd en de BeastGrip houder steekt met kop en schouders boven alles uit."

"De BeastGrip Pro is voorzien van 5 standaard universele statieschroefdraad bevestigingspunten. 3 aan de onderkant (links, midden, rechts) en 2, links en rechts aan de bovenkant. De bevestigingen aan de bovenkant zijn vooral handig voor extra licht zoals de Lume Cube."

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €40,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij gebruiken cookies. Meer weten en je voorkeuren opgeven? Klik op de link hiernaast. Manage cookies