Terug

Smartphonestatief

De beste foto’s maak je met behulp van een smartphonestatief. Deze biedt meer mogelijkheden dan de selfie en als je een sluitertijd instelt op jouw telefoon, maak je de mooiste foto’s van jezelf of van jou en jouw gezelschap en past iedereen op de foto.

Filters

Smartphonestatief

Het werkt heel makkelijk: je zet jouw iPhone in de houder op het statief, stelt een timer in en poseert! Bij Pixigo verkopen we het mooiste en uitgebreidste smartphonestatief.

Het beste smartphonestatief voor jouw telefoon

Maak trillingvrije opnames met een smartphonestatief. Als specialist op het gebied van fotografie en filmen met de smartphone hebben we hier een zeer groot aanbod aan statieven. We hebben onze statieven in drie groepen verdeeld, afhankelijk van wat je wilt filmen of fotograferen en op welke manier, kun je een keuze maken uit deze selectie. Bij al onze statieven leveren we standaard een smartphonehouder. Deze is geschikt voor telefoons tussen de 50 en 80 millimeter breed, dus jij plaatst bijvoorbeeld eenvoudig jouw iPhone in de houder van het statief. Heeft jouw smartphone een ander formaat of wil je bijvoorbeeld foto’s maken met een tablet? Kijk dan bij onze statiefhouders voor een voor jou geschikte houder.

De driepootstatieven

Als de ondergrond waar je het statief op plaatst vlak is, kies dan voor een driepootstatief. Enkele voorbeelden hiervoor zijn de statieven van Joby of Velbon. Wel is het belangrijk dat je kiest voor een statief met houder dat in te stellen is op de juiste hoogte, zodat jouw iPhone kan filmen of fotograferen wat jij wilt dat deze filmt. Voor (zelf)portretten is een hoger statief nodig dan voor bijvoorbeeld productfoto’s. Onze driepootstatieven variëren van 30 centimer hoog (als laagste stand) tot 1.60 meter hoog als hoogste stand.

Ministatieven

Deze zogeheten ministatieven neem je makkelijk mee en passen dan ook gewoon in een goede rugzak of tas. Daarnaast hebben de meeste ministatieven uit ons assortiment flexibele poten. Dit is zeer handig als je een smartphonestatief met houder nodig hebt voor een ongelijke ondergrond, waar jij jouw iPhone in kunt plaatsen.

Flexibele statieven

De flexibele statieven vallen eigenlijk tussen de twee bovenste soorten statieven in. Deze zijn zeer praktisch bij lastige situaties. Heb je geen goede plek om het statief neer te zetten? Dan kun je met het flexibele statief zeker uit de voeten. Dit statief kun je namelijk onder meer aan takken, stoelen of relingen bevestigen, waardoor je jouw iPhone makkelijk in de houder plaatst!

Videostatieven

Onze videostatieven zijn speciaal ontwikkeld voor het filmen. Deze statieven hebben een vloeistofkop. Hiermee maak je als filmer makkelijk vloeiende bewegingen waardoor je het mooiste resultaat krijgt.

Wat is verder belangrijk bij het uitzoeken van een statief?

Een snelkoppelingsplaat of quick-release is erg handig. Hiermee plaats je jouw iPhone in de houder van het statief zonder dat je deze met veel gedoe moet vastschroeven. Als je kiest voor meerdere plaatjes, dan wissel je makkelijk tussen smartphone, camera of tablet. Wil je ons smartphonestatief gebruiken voor zowel jouw smartphone als DSLR-camera? Dan is het ook belangrijk dat je op het draagvermogen van de statief let. Al onze statieven zijn geschikt voor de nieuwste telefoons, maar niet alle statieven zijn geschikt voor DSLR-, systeem- of compactcamera's.

Koop een statief dat geschikt is voor jouw apparaat

Ben jij specifiek op zoek naar iPhonestatieven of heb je een Samsung- of ander merk smartphone waar jij graag een statief voor wilt kopen? Dit alles vind je in ons assortiment. Als je een iPhone hebt, plaats je die eenvoudig in de houder van elk statief. Heb jij vragen over onze statieven en weet je niet welke het best is voor jouw telefoon? Dan bereik je ons door een whatsapp te sturen naar 06 - 28463125 of door een e-mail te sturen naar [email protected].

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Pixigo.nl 9,1 / 10 - 370 Product beoordelingen @ Webwinkelkeur
    Keurmerk webwinkel
    Wij gebruiken cookies. Meer weten en je voorkeuren opgeven? Klik op de link hiernaast. Manage cookies