Terug

Lume cube smartphone flitsers

De Lume Cube maakt het mogelijk om, ook in het donker, professionele foto’s te maken met je iPhone of Android telefoon. Doordat smartphones steeds platter worden, gaat de kwaliteit van de ingebouwde flitser achteruit. De selfie stand (camera aan de v...

Filters

Lume cube smartphone flitsers

De professionele flitser voor je smartphone van Lume Cube

Ben je een professionele smartphonefotograaf en nog steeds op zoek naar de juiste oplossing voor goed licht? Dan is de Lume Cube de oplossing voor jou. Met de Lume Cube maak je in het donker prachtige foto’s, gewoon met je iPhone of Android smartphone. Smartphones worden steeds dunner en dit gaat vaak ten koste van de flitser, en dan hebben we het nog niet eens over de selfiestand. Deze stand heeft bij de meeste toestellen namelijk helemaal geen flitser. Maar wil je mooie foto’s maken op plekken waar weinig tot geen licht is, dan heb je deze wel nodig. De Lume Cube is een geweldige uitvinding, het kleine blokje (3,8 x 3,8 x 3,8 cm) past namelijk in iedere tas en is draadloos dankzij de bluetooth-functie.

 

Download de app voor optimaal flitsplezier

Om alle functies van de Lume Cube te kunnen gebruiken, moet de gratis app worden gedownload. Deze app is zowel voor Android als voor Apple beschikbaar. Met behulp van de app kun je 5 verschillende devices onafhankelijk van elkaar bedienen. Je kunt de Lume Cube als videolamp gebruiken, verschillende lichtsterktes en de flitsduur instellen. Er is voor de Lume Cube zelfs een videokit met handvat beschikbaar, waarmee je jouw smartphone omtovert tot echte camera.

 

Uiteraard is de Lume Cube ook gewoon handmatig te bedienen. Zeker als je onderwater gaat met deze ledlamp is dat handig. Klik meerdere keren op de linkerknop en pas de sterkte van het licht aan. Met de rechterknop schakel je de bluetooth in en druk je deze 5 seconden in, dan kun je de Lume Cube als slave flitser gebruiken.

 

Altijd een goede ledlamp bij de hand met Lume Cube

Op vol vermogen gaat de Lume Cube 20 minuten mee, maar stel je deze in op 50% dan gaat hij ruim 2 uur mee. De Lume Cube heeft een ¼ mount, hierdoor kun je hem ook op een statief bevestigen. Het opladen van de ledlamp duurt 60-90 minuten en de kleurtemperatuur is 6000K, dit staat gelijk aan helder daglicht. Bestel bij jouw Lume Cube ook de Light House kit, deze bestaat uit een aluminium behuizing voor de Lume Cube en drie diffusor filters. De Light House kit kun je vergelijken met een miniatuur softbox voor op locatie of in een hele kleine studio.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Pixigo.nl 9,1 / 10 - 370 Product beoordelingen @ Webwinkelkeur
    Keurmerk webwinkel
    Wij gebruiken cookies. Meer weten en je voorkeuren opgeven? Klik op de link hiernaast. Manage cookies