Menu
EUR
#BLACKFRIDAY: Gebruik code CELLY50 voor 50% korting op alles van Celly
De Samsung Galaxy S20-serie

De Samsung Galaxy S20-serie

De Samsung Galaxy S20-serie is een nieuwe serie smartphones waartoe de S20, de S20+ en de S20 Ultra behoren. Bij deze drie opvolgers van de Samsung Galaxy S10 is vooral de camera enorm verbeterd. De toestellen hebben meerdere camera’s waarmee je prachtige video’s en foto’s maakt. Samsung zelf noemt het een revolutionaire stap voorwaarts. 

Maak jij graag video’s of foto’s met je telefoon? Voor je werk, voor je blog of vlog, op vakantie of gewoon thuis? Met de nieuwste Galaxy én onze accessoires wordt het nog makkelijker om de mooiste filmpjes en foto’s te schieten. 

De verschillen tussen de S20, S20+ en de S20 Ultra

De drie Samsung Galaxy-toestellen lijken op het eerste gezicht niet veel van elkaar te verschillen. Allemaal hebben ze een standaard 10 megapixel camera aan de voorkant en drie camera’s aan de achterkant van het toestel. De drie verschillende camera's kun je ook tegelijkertijd gebruiken. Daarvoor is de Single Take-functie, waar alle drie de toestellen over beschikken. Hiermee maken alle camera’s gedurende een paar seconden 14 video’s en foto’s tegelijkertijd. Hieruit kun je de beste foto’s en filmpjes kiezen, of je maakt er een bewerkte video met hoogtepunten van. 

De S20+ heeft wel iets meer camera-opties dan de S20 en de S20 Ultra biedt de meest complete camera-ervaring. Ook de schermgroottes van de drie toestellen verschillen. 

De Galaxy S20 

De Galaxy S20 heeft een 6,2 inch quad hd-scherm. Het toestel heeft drie camera’s: een camera met een standaardlens van 12 megapixels, een camera met een groothoeklens van 12 megapixels en een camera met een telelens van 64 megapixels. Hiermee maak je de mooiste filmpjes en foto’s. Met de telelens kun je tot 3 keer zoomen zonder dat je foto er minder scherp door wordt. 

De Galaxy S20+

Het quad hd-scherm van de Galaxy S20+ is 6,7 inch groot. Net als de Galaxy S20, heeft de S20+ een camera met een standaardlens, een camera met een groothoeklens en een camera met een telelens. Daarbovenop is het voorzien van de Time-of-Flight sensor. Deze sensor - of dieptecamera -  bevindt zich net als de drie camera’s aan de achterkant van de S20+ en meet diepte. Hierdoor kun je een beter scherptediepte-effect in je video’s en foto’s creëren. 

De Galaxy S20 Ultra

De Galaxy S20 Ultra heeft met 6,9 inch het grootste quad hd-scherm van de drie toestellen. De S20 Ultra heeft ook de meeste geavanceerde camera’s. Zo heeft de primaire camera maar liefst 108 megapixels. Het brandpunt is vergelijkbaar met een full-frame spiegelreflexcamera. De camera met groothoeklens heeft net als de S20 en S20+ 12 megapixels. De camera met telelens heeft 48 megapixels en 10x optische zoom. Daarmee kun je tot nog eens tot 10 keer inzoomen zonder dat je foto’s minder scherp worden. Filmen kan in maximaal 8K met 24 fps. Ook de Time-of-Flight sensor ontbreekt niet op de Galaxy S20 Ultra.

Handige accessoires voor de Galaxy S20, S20+ en S20 Ultra

Ga je de Galaxy S20, S20+ of S20 Ultra veel gebruiken om video’s of foto’s te maken? Dan zijn er een aantal handige accessoires die je niet kunt missen: 

  • De Leofoto VC-1 smartphone rig. Een luxe smartphone rig, groot genoeg voor alle drie type Galaxy-smartphones. Je maakt er heel makkelijk vloeiende videobeelden mee. De Leofoto VC-1 heeft een kwalitatief zeer goede afwerking van hoogwaardig aluminium en luxe hout. Naast je smartphone kun je er ook tal van andere accessoires op bevestigen, zoals een microfoon of led-lamp.  
  • Black Eye Filming Grip. Deze multifunctionele grip is een handzaam, compact en voordelig alternatief voor de Leofoto VC-1 smartphone rig. Je Galaxy-smartphone bevestig je tussen de stevige klem, waardoor je zeker weet dat het toestel op zijn plek blijft. Zo maak je moeiteloos een hele serie filmpjes zonder dat de kwaliteit van de beelden verloren gaat.
  • Pixelmaker T3 smartphone statief. Een statief dat je makkelijk overal mee naartoe neemt, maar dat uitgeklapt nog steeds een werkbare hoogte heeft. Samen met je Galaxy-smartphone past het statief makkelijk in je tas en neem je hem moeiteloos overal mee naartoe. Eenmaal uitgeklapt is het statief maar liefst 165 centimeter hoog en gebruik je het om prachtige foto’s en video’s te maken. 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €40,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij gebruiken cookies. Meer weten en je voorkeuren opgeven? Klik op de link hiernaast. Manage cookies