Vragen?: 06 - 28 46 31 25
Voor iedereen die foto's maakt met zijn smartphone
  • Morgen in huis voor 1,99*
  • Meest uitgebreide assortiment
  • Gratis verzending vanaf 40,-
  • Binnnen 30 dagen retour*
  • Snel antwoord op je vragen
  • Makkelijk en veilig betalen

Geschikt voor

Handige accessoires voor iPhone en Smartphone

Met je iPhone of Smartphone kan je natuurlijk meer dan alleen bellen. Het is ook je zakcomputer met tal van applicaties die het leven en werken gemakkelijker maken. Daarnaast heb je met je iPhone of Smartphone altijd een camera op zak. Pixigo biedt je een uitgebreide collectie accessoires, die je helpen meer uit je camera te halen. Voor de meest gangbare merken en modellen vind je bijvoorbeeld lenzen, statieven, LED-flitsers en selfie-sticks.

 

Foto accessoires voor iPhones

Voor de verschillende modellen van de iPhone heeft Pixigo allerlei denkbare accessoires. De ingebouwde camera's van de iPhone zijn van goede kwaliteit en daarmee geschikt om mooie foto's te maken. Met de verschillende toebehoren wordt dat nog gemakkelijker en zijn nog betere resultaten te halen. Zo bieden topmerken als olloclip en Black eye allerlei lenzen en bieden Joby en Velbon verschillende statieven.

Wat er mogelijk is met een iPhone en de verschillende accessoires, kan je onder meer zien op de website van IPPA. Verbaas je over wat er mogelijk is en ga zelf ook aan de slag!

 

Accessoires voor Samsung Galaxy

Voor de liefhebbers van Android maakt Samsung eenvoudige tot high-end smartphones. Door het wereldwijde succes van de Samsung Galaxy modellen, zijn er ook veel accessoires voor deze smartphones beschikbaar in verschillende prijsklassen. Griptight maakt verschillende modellen statieven voor Samsung smartphones en voor lenzen kan je de set van Muvit nemen. Onder water fotograferen kan ook door je Samsung Galaxy met de onderwatercase van Rollei te beschermen.

 

Accessoires voor Nokia Lumia

In samenwerking met Microsoft maakt Nokia kwalitatief hoogwaardige smartphones in de Lumia serie die Windows gebruiken als besturingssysteem. Er zijn tal van accessoires geschikt voor deze serie smartphones, zoals de Flow-Mow, waarmee je eenvoudig timelapse filmpjes kan maken. Strakke filmopnames maak je met behulp van een handheld gimbal, zoals de Jobo SP1. Verder zijn er ook voor de Nokia Lumia allerlei lenzen en statieven verkrijgbaar.

 

Accessoires voor HTC

Ook voor HTC heeft Pixico een aantal accessoires waarmee je gemakkelijker mooie foto's maakt met je smartphone. Zo bevestig je elke HTC eenvoudig op een statief met behulp van de Glif uni en voeg je verschillende lenzen toe aan je HTC met Lensbaby. Deze accessoires zijn universeel, zodat ze ook geschikt zijn voor andere merken, zoals Huawei.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »