Vragen?: 085 - 208 50 08
Voor iedereen die foto's maakt met zijn smartphone
  • Morgen in huis voor 1,99*
  • Meest uitgebreide assortiment
  • Gratis verzending vanaf 40,-
  • Binnnen 30 dagen retour*
  • Snel antwoord op je vragen
  • Makkelijk en veilig betalen

Pixigo pro

Mediaproductie maken met je smartphone? Voor kunstprojecten en professionele fotografen kunnen wij een aantal van onze artikelen in bruikleen geven of tegen een korting aanbieden.

Pixigo voor fotografen

Als fotograaf wil je altijd een camera bij je hebben. Je kan deze gebruiken bij het scouten van locaties en modellen, maar natuurlijk ook om eens eenvoudig foto's te maken en te bewerken. 

Kijk voor smartphonelenzen voor fotografen eens bij de volgende producten:

Pixigo voor videomakers

Bij Pixigo vinden we dat de smartphone een ideale tool is om prachtige media te maken. Soms direct uit de smartphone zelf, soms met wat hulp van extern connected camera's.


Pixigo voor bedrijven

Heb je een bedrijf wat schades opneemt of op een andere manier foto's gebruikt in de onderneming? Ook dan kunnen smartphone lenzen een uitkomst bieden. Met bijvoorbeeld een macro lens leg je alle details van de schade eenvoudig vast. 
Met een digitaal formulier wordt het nog gemakkelijker. Neem voor een voorstel voor het digitaliseren van formulieren contact op met info@makeitclick.nl 

Handige producten voor (schade) bedrijven:


Pixigo voor makelaars

Makelaars maken steeds vaker gebruik van video. Via platforms al Iveo is dit zeer eenvoudig zelf te doen via de smartphone. Makelaars hebben voor foto's en video bijvoorbeeld keuze uit:

Handige foto en video accessoires voor makelaars 


Pixigo voor scholen

Op school wordt steeds vaker gebruik gemaakt van iPads en ook met de iPad kan je goed fotograferen. 

Handige foto accessoires voor scholen