Bestsellers

Nieuwe producten

Dit hebben we recent toegevoegd aan ons assortiment

De grootste fotowinkel voor je smartphone

Smartphonefotografie is booming en met een reden. Je hebt je smartphone altijd bij de hand en de camera’s op toestellen worden steeds beter. Een foto is dan ook zo gemaakt en gedeeld!

De mooiste foto’s maak je met jouw smartphone

Niet alleen het maken van foto’s met je smartphone is tegenwoordig super simpel, door alle apps en socialmediakanalen zijn ze ook zo gepimpt en gedeeld. Even bijsnijden, draaien, scherpstellen of een filter eroverheen en delen maar! De mogelijkheden voor het fotograferen met je smartphone zijn echt eindeloos en helemaal met de handige tools die je in onze winkel op het web koopt. Zo maak je een foto van dichtbij van een bloem of insect met een macrolens, zoals de Olloclip, bereik je een grappig effect met de fisheyelens en met de groothoeklens leg je dat ene mooie uitzicht vast. Bij Pixigo verkopen we lenzen, statieven, batterijen en zelfs cases: alles om je te helpen nog mooiere foto’s te maken met je smartphone!

Verken het aanbod

Wij hebben alles op het gebied van smartphonefotografie, -video en -audio. Zo schaf je bij ons bijvoorbeeld smartphoneverlichting en een draadloos microfoonsysteem aan. Ben je benieuwd naar het volledige aanbod? Kijk dan rustig rond in onze onlinewinkel. Wanneer je jouw benodigdheden bestelt, ontvang je deze snel en profiteer je bij besteding van minimaal € 40,- van gratis verzending.

Pixigo Blog

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Pixigo.nl 9,1 / 10 - 370 Product beoordelingen @ Webwinkelkeur
    Keurmerk webwinkel
    Wij gebruiken cookies. Meer weten en je voorkeuren opgeven? Klik op de link hiernaast. Manage cookies