Terug

Vloggen met iPhone

Wil jij gaan vloggen met jouw iPhone? Dan heb je waarschijnlijk een goede vlog kit nodig voor jouw smartphone. Bij Pixigo vind je alles wat je nodig hebt! Met onze vlog kits maak je de mooiste vlogs en filmpjes voor op social media.

Filters

Vloggen met iPhone

Afhankelijk van jouw wensen en hoe je wilt gaan vloggen met jouw iPhone, hebben we geschikte kits in ons assortiment!

Wat heb je nodig bij het vloggen met een iPhone?

De iPhone is tegenwoordig een razend populaire telefoon en hier wordt regelmatig mee gevlogd op social media. Denk bijvoorbeeld eens aan TikTok, Instagram en Snapchat. Als je echter goede filmpjes wilt opnemen waar anderen echt een wauw-effect van krijgen, raden we je aan een vlog kit voor jouw smartphone te kopen. Er zijn uiteenlopende kits verkrijgbaar, je koopt ze dus zo uitgebreid als je zelf wilt. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat er een goede microfoon bij jouw kit zit? Dan zijn de Ulanzi en VlogAhead twee goede opties. Wil je ook een fantastische lichtinval bij het vloggen met jouw iPhone? Dan hebben wij verschillende vlog kits voor jouw smartphone die voorzien zijn van een ringlamp rondom het standaard waar jouw telefoon in staat. Een goede, in hoogte verstelbare standaard is uiteraard ook heel belangrijk, zodat jij vanuit jouw beste hoek gaat vloggen met jouw iPhone en een goede stabilisatie hebt! Alle onderdelen in de vlog kit voor jouw smartphone zijn ook los te koop. Denk bijvoorbeeld aan een RØDE-microfoon voor jouw iPhone of het Joby Gorillapod-statief.

Bestel nu jouw totaalpakket en begin met vloggen

Zie jij het al helemaal voor je om de mooiste video’s op te nemen? Schaf dan onze vlog kit voor jouw smartphone aan en begin met vloggen! Heb je vragen over welke kit het best is voor jou? Neem dan gerust contact met ons op via 06 - 28463125 of [email protected].

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Pixigo.nl 9,1 / 10 - 370 Product beoordelingen @ Webwinkelkeur
    Keurmerk webwinkel
    Wij gebruiken cookies. Meer weten en je voorkeuren opgeven? Klik op de link hiernaast. Manage cookies