Terug

Smartphone-ringlamp

Een smartphone-ringlamp is wat jij nodig hebt als je vaak vlogt of filmpjes van jezelf opneemt. Deze zorgt er namelijk voor dat jij altijd in het goede licht zit en dat je de mooiste beelden van jezelf creëert.

Filters

Bij Pixigo hebben we voor alle smartphones een goede smartphone-ringlamp in ons assortiment, zodat jij urenlang filmplezier hebt!

Voor iedere smartphone hebben wij een smartphone-ringlamp

Vind jij het leuk om te vloggen of video’s op te nemen? Dan kunnen wij jou vast verblijden met onze collectie smartphone-ringlampen. Deze zorgen ervoor dat waar je ook bent, je de juiste lichtinval hebt voor jouw video. Het licht is fel, maar verblindt niet. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je constant met je ogen moet knijpen. Een van onze goede merken op het gebied van ringlampen is Ulanzi. De smartphone-ringlamp combineer je gemakkelijk met onze smartphonerigs. Deze zorgen ervoor dat jouw telefoon stabiel staat en dat je geen kans hebt op wazige beelden. Een van onze goede rigs is de Ulanzi m-rig, die voorzien is van alles wat jij nodig hebt tijdens het vloggen en jij je dus daar geen zorgen meer over hoeft te maken.

Zorg altijd voor het juiste licht

Ben jij altijd bezig met het vinden van het juiste licht bij het vloggen? Dat is nu verleden tijd met onze smartphone-ringlamp! Zet jouw smartphone in deze ring en jij hebt nooit meer problemen met het licht. Bestel hem nu via onze webshop samen met een goed videostatief, zodat jouw video’s nóg mooier worden. Heb je vragen over onze lampen? Neem dan contact met ons op via de klantenservice. Bel hiervoor naar 06 - 28463125 of stuur een e-mail naar [email protected] en we helpen je graag!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Pixigo.nl 9,1 / 10 - 370 Product beoordelingen @ Webwinkelkeur
    Keurmerk webwinkel
    Wij gebruiken cookies. Meer weten en je voorkeuren opgeven? Klik op de link hiernaast. Manage cookies