Menu
EUR
#BLACKFRIDAY: Gebruik code CELLY50 voor 50% korting op alles van Celly
Adobe Photoshop voor iPad

Adobe Photoshop voor iPad

Photoshop is hét fotobewerkingsprogramma voor zowel de beginner als professional. Vanaf nu kun je je creativiteit overal kwijt, want Adobe levert vanaf heden Photoshop voor de iPad. De functies zijn opnieuw ontworpen, zodat je jouw foto’s eenvoudig kunt bewerken met ‘een touch’ van je vinger of de Apple Pencil.

Adobe heeft bij het ontwerpen van de iPad-versie van Photoshop rekening gehouden met de workflow. Dit betekent dat je jouw bewerkte foto op de iPad gewoon verder kunt aanpassen op je desktop. Alle PSD’s zijn hetzelfde en er is geen verschil in de resolutie. Alle bestanden worden automatisch opgeslagen in de Adobe-cloud, zodat je altijd en overal aan je afbeeldingen kunt werken.  

Je hebt het in de vingers

Voor de doorgewinterde Photoshoppers onder ons: de lagen en werkbalktools zijn in de iPad-versie hetzelfde als in de desktop-weergave. Je hoeft dus niet opnieuw te wennen! Het enige dat anders is, is de manier waarop je een tool gebruikt. Vegen, tikken, krabbelen en schuiven in plaats van klikken. Je hebt het al in je vingers! Door je vinger direct op je foto’s te gebruiken, voel je je nauwer verbonden met je werk en kom je wellicht tot nóg meer creatieve inzichten. 

 

Doordat je je vinger of Apple Pencil in Photoshop voor de iPad gebruikt, heb je een nauwkeurige controle en kun je preciezer werken dan op de desktop-versie. Verder kun je, zoals je gewend bent, zoveel lagen in je werk plaatsen als je wilt. Ook het retoucheren is niet anders: bewerk, verbeter of verwijder elementen in je foto’s met de snel-retoucheer methode of de kloonstempel. Kortom: de functies blijven hetzelfde. Bij de iPad-weergave houdt men wel rekening met ‘overbodige zaken’. De gebruikersinterface laat alleen de tools en deelvensters zien die je daadwerkelijk nodig hebt. Geen afleiding dus. 

Nieuwe features

Adobe heeft aangegeven dat ze nog meer features aan Photoshop voor de iPad gaan toevoegen. Wij hebben ervaren dat deze eerste release al goed werkt, maar dat er nog best veel mist aan functionaliteiten. We zijn benieuwd naar de volgende fasen van de app, die overigens gratis is voor als je al een betalende gebruiker van Photoshop bent. Wil je alleen de iPad-versie aanschaffen, dan kost dat 11 euro per maand. 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €40,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij gebruiken cookies. Meer weten en je voorkeuren opgeven? Klik op de link hiernaast. Manage cookies