Menu
EUR
#BLACKFRIDAY: Gebruik code CELLY50 voor 50% korting op alles van Celly
Lumcube nu verkrijgbaar bij pixigo.nl

Lumcube nu verkrijgbaar bij pixigo.nl

Door: Joyce Reacties: 0

De Lume Cube is 's werelds eerste technisch geavanceerde externe flitser en videolamp ineen. Een met siliconen bekleed vierkant blokje van 4 x 4 x 4 cm met een krachtige LED-lamp. Lume Cubes zijn bedoeld voor gebruik met alle mogelijke opnameapparatuur zoals smartphones, digitale camera's en action cams zoals GoPro en Sony. 

De Lume Cube levert op vol vermogen maar liefst 1500 Lumen aan verlichting en je kunt het vermogen dimmen van 1500 naar 0 Lumen. Je belichting is dus altijd perfect. De kleurtemperatuur van de LED is 6000° kelvin, wat mooi helder wit licht oplevert. De Lume Cube levert 20 minuten licht en je kunt de Lume Cube in 1,5 uur weer opladen met de meegeleverde USB-kabel. De Lume Cube is waterdicht tot maar liefst 30 meter diepte, waardoor je hem ook perfect kunt gebruiken met een GoPro tijdens het surfen of duiken. Met zijn ingebouwde optische sensor kun je de Lume Cube bovendien gebruiken als slave flitser in combinatie met een losse systeemflitser. 

Je bedient de functies van de Lume Cube met een iPhone of Android smartphone via de speciale app. Het is mogelijk om met de app tot maar liefst 5 Lume Cubes tegelijk aan te sturen en de helderheid van de videolamp, de flitsduur en de rode-ogen reductie te regelen voor iedere afzonderlijke Lume Cube. En dan maakt het niet uit of dat er eentje is of vijf stuks! De Lume Cube is verkrijgbaar in de kleuren zwart, gunmetal grey en zilver.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €40,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij gebruiken cookies. Meer weten en je voorkeuren opgeven? Klik op de link hiernaast. Manage cookies