Menu
EUR
Wij zijn van 28 april tot en met 12 Mei op vakantie.  Bestellingen worden vanaf 13 mei weer verzonden. Gebruik code: VAKANTIE voor 5% korting
Kies voor Adobe Premiere Rush als videobewerkingsapp

Kies voor Adobe Premiere Rush als videobewerkingsapp

De vernieuwde app voor videobewerking moet je hebben als je een liefhebber bent van filmen met de iPhone en je jouw filmpjes ook graag wilt bewerken. Het grootste voordeel van de Adobe Premiere Rush is dat deze app niet alleen op jouw iPhone werkt, maar ook op de iPad en de iMac. Dankzij de mogelijkheid tot synchronisatie met je Creative Cloud, kun je de filmpjes op al je mobiele apparaten bewerken.

Wat is er mogelijk met de videobewerkingsapp van Adobe?

Adobe Rush is ideaal om mobiel jouw filmpjes te bewerken. De belangrijkste tools, zoals het aanpassen van geluid en kleurbalans, het inkorten van je filmpje of fragmenten verplaatsen, voer je in een handomdraai uit. Dankzij het effectieve tikken en slepen tijdens het gebruik van de bewerkingsopties gaat dit supermakkelijk.

Er zijn verschillende overgangen beschikbaar in de app, net als diverse filters om over je opgenomen beeldmateriaal heen te plaatsen. Ben je al meer ervaren met het editen van filmpjes? Dan kun je in de filters onder andere ook de kleurtint, het contrast, de schaduwen en de scherpte zelf aanpassen.

Je kunt vier videosporen en drie audiosporen tegelijk gebruiken. Zo tover je een simpele filmopname op jouw iPhone om tot een indrukwekkend resultaat met muziek op de achtergrond, verschillende effecten en titels. Uiteraard wil je iedereen laten zien wat je hebt gemaakt. Dat kan heel makkelijk door het resultaat te delen op verschillende socialmediakanalen.

Waarom Premiere Rush en niet gewoon iMovie?

Als je eenmaal Adobe Premiere Rush hebt gebruikt, vallen de mogelijkheden van iMovie tegen. De mogelijkheden die de bewerkingstools van iMovie bieden zijn veel minder uitgebreid dan die van Adobe Premiere Rush. Daarnaast kan je vanuit Adobe Premier rush direct exporteren naar de volledige versie van Adobe premiere. Dit maak de software zeer geschikt voor professionals die onderweg al de video willen bewerken.

Onbeperkt delen en gebruikmaken van Adobe Premiere Rush? Het kan allemaal! De download van de app is gratis en je hebt ook direct overal toegang. Dus ook in de gratis versie zijn er op dit punt geen beperkingen. Het enige verschil met de betaalde versie ($9.99 per maand) is dat je dan ook onbeperkt exports kunt maken en exporteren via de cloud. Bij de gratis versie is dat beperkt tot 3. Daarbij krijg je in de betaalde versie ook nog 100 GB opslagruimte in je eigen Creative Cloud. Kies je voor de gratis optie, dan is drie het maximaal aantal projecten dat je kunt exporteren.

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €40,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij gebruiken cookies. Meer weten en je voorkeuren opgeven? Klik op de link hiernaast. Manage cookies