Menu
EUR
Wij zijn van 28 april tot en met 12 Mei op vakantie.  Bestellingen worden vanaf 13 mei weer verzonden. Gebruik code: VAKANTIE voor 5% korting
Kies jouw favoriete foto accessoire voor de iPhone XS, XS Max of XR

Kies jouw favoriete foto accessoire voor de iPhone XS, XS Max of XR

Door: Thomas Brons Reacties: 0

Op woensdag 19 september zijn de nieuwe iPhones gelanceerd. Apple heeft drie nieuwe toestellen uitgebracht, de iPhone XS, iPhone XS Max en de iPhone XR. Alle drie de varianten hebben aan beide kanten stereo speakers en het beeld wordt 120 keer per seconden ververst. Hierdoor wordt de ervaring van het kijken van (zelf opgenomen) films en het spelen van games nóg beter.

De iPhone XR is de iets voordeligere versie van de drie, maar is zeker een goede telefoon. Ondanks dat alle drie de iPhones zeer goede eigenschappen hebben, kan het altijd nóg beter. Juist daarom zijn er losse accessoires verkrijgbaar bij Pixigo.nl. Accessoires die ervoor zorgen dat je nog betere foto’s en filmopnames kunt maken.

Welke accessoires zijn geschikt voor welke iPhone?

Het voordeel van de iPhone XS is dat deze qua afmetingen gelijk is aan de eerder uitgebrachte iPhone X. Hierdoor passen bijna alle accessoires die op deze telefoon passen ook op de iPhone XS. De iPhone XR is de opvolger van de iPhone 8 en heeft aan de achterkant dan ook maar één camera. Combineer deze camera met een van de lenzen van Black Eye en je zult het niet eens meer merken. De iPhone XS Max is de grootste iPhone die tot nu toe op de markt is gebracht. Hierdoor moeten de meeste accessoires voor dit toestel nog passend worden gemaakt. Maar wij hebben al verschillende lenzen, microfoons en statieven[FF1] die ook voor dit toestel geschikt zijn.

Waarom kiezen voor extra accessoires?

Accessoires uit ons assortiment zorgen ervoor dat jouw opnames nog beter worden. Of je nu (hobby)fotograaf, journalist of vlogger bent, goed beeldmateriaal is een must. Met een statief zorg je ervoor dat je geen trillingen krijgt bij het filmen en in combinatie met een telelens is een stilstaand toestel helemaal van essentieel belang. Met onze accessoires voor de iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR tover je jouw smartphone om tot een professionele camera.




Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €40,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij gebruiken cookies. Meer weten en je voorkeuren opgeven? Klik op de link hiernaast. Manage cookies