Menu
EUR
#BLACKFRIDAY: Gebruik code CELLY50 voor 50% korting op alles van Celly

De RAW Power app is hét fotobewerkingsprogramma voor iOS11

Door: Thomas Reacties: 0

De RAW Power app is hét fotobewerkingsprogramma voor iOS11

De RAW Power app is de nieuwe app van de makers van Aperture. De makers van deze professionele foto-app voor op de  Mac, hebben nu een app uitgebracht voor op de iPad en iPhone. Wel is het belangrijk dat jouw mobiele apparaat op iOS11 draait, anders werkt de app helaas niet goed. Ben je op zoek naar een geavanceerde app, die foto’s kan bewerken en goed geïntegreerd is met jouw iCloud-fotobibliotheek? Dan is deze app, de app die je zoekt.

 

Wat biedt de RAW Power app?

Je kunt in deze app foto’s inzoomen tot 800%, dit geeft de mogelijkheid om tot in de kleinste precisie te bewerken. Ben je klaar met bewerken, dan plaats je de foto in het juiste album. Je kunt albums aanmaken, hernoemen en afbeeldingen uit albums en de bibliotheek verwijderen. Ook kun je de foto’s uiteraard verplaatsen naar een ander fotoalbum. Deze app is echt voor de pro’s ontwikkeld, want je kunt ook de metadata, inclusief bestandsnaam, belichtingsinformatie, flitsstatus en locatie toevoegen.

 

De Raw Power app is gesynchroniseerd met de iOS-fotobibliotheek (als je hier gebruik van maakt). Dit houdt in dat je op jouw mobiele apparaat kunt bewerken en dit later kunt afronden op de Mac, én dit alles zonder kwaliteitsverlies. Je kunt foto’s bewerken door middel van plakken, knippen en kopiëren, maar ook schaduwen, extra levendigheid, draaien en helderheid zijn allemaal mogelijkheden die de RAW Power app biedt.

 

Gratis of betaalde versie van de fotobewerkingsapp?

De RAW Power app is gratis te downloaden in de App Store, maar de geavanceerde opties werken enkel bij de betaalde versie. In de betaalde versie, ook wel het ‘Advanced Adjustment Pack’ genoemd, heb je onder andere de mogelijkheid om de witbalans, curves en diepte aan te passen.

 

De mooiste foto’s maken en bewerken met jouw mobiele apparaat?

De nieuwe iPhones maken hele mooie foto’s, maar het blijven telefoons. Het kan dus altijd nog mooier. Een goede oplossing hiervoor zijn de BlackEye-lenzen. Deze lenzen zorgen ervoor dat je met jouw telefoon net zulke foto’s kunt maken als met een spiegelreflexcamera. Bij BlackEye kun je kiezen uit verschillende lenzen, zoals de wide angle en de fisheye lens. Als je een cameralens aan je smartphone toevoegt en de RAW Power app gebruikt, kun je het optimale resultaat halen en prachtig bewerkte foto’s afleveren.

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €40,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij gebruiken cookies. Meer weten en je voorkeuren opgeven? Klik op de link hiernaast. Manage cookies