Menu
EUR
Wij zijn van 28 april tot en met 12 Mei op vakantie.  Bestellingen worden vanaf 13 mei weer verzonden. Gebruik code: VAKANTIE voor 5% korting
De belangrijkste accessoires op een rijtje voor filmen met een smartphone

De belangrijkste accessoires op een rijtje voor filmen met een smartphone

Als eerste is het natuurlijk belangrijk dat je een goede smartphone hebt. Dit kan een iPhone, Samsung of HTC zijn. Veel van deze smartphones hebben een zeer goede camera waarmee je video in 4K kunt opnemen en 60 frames per seconde hebt. Een professionele camera wordt met een goede smartphone steeds meer overbodig. Maar net zoals bij een professionele filmcamera, zijn accessoires onmisbaar om het perfecte filmmateriaal op te nemen.

Smartphone gimbal Zhiyun Smooth 4

Met de Zhiyun Smooth4 maak je de meest stabiele opnames. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om vloeiende bewegingen te maken met een smartphonecamera. De Zhiyun Smooth4 heeft een goede accu waardoor je eindeloos kunt filmen. Ben je al bekend met de ‘object tracking’ van de Zhiyun Smooth4? Jij geeft aan wat het hoofdonderwerp in beeld is en de gimbal zorgt ervoor dat de focus hier blijft liggen. Of je nu loopt, skate, skiet of rijdt; het hoofdonderwerp blijft stabiel in beeld. Met de ZY Play app bedien je de gimbal draadloos via bluetooth.

Røde Video Microfoon

Goed en stabiel beeld is één ding, maar goed geluid is net zo belangrijk. Niemand wil ruis en vervelende achtergrondgeluiden horen. De Røde VideoMicro is een van de beste compacte microfoons. Bij bestelling ontvang je ook het WS9 synthetische windscherm met schuimkraag, waardoor de microfoon ook perfect in verschillende weersomstandigheden kan worden gebruikt. Dankzij het windscherm zul je nauwelijks iets horen van omgevingsgeluiden zoals wind. Een accessoire om de microfoon te bevestigen op je smartphone is handig. Kijk hiervoor eens bij de Smart grip of de luxe Shoulderpod R2

Black Eye Cinema lenzen

Bij veel filmopnames wordt er gebruik gemaakt van een groothoeklens. Een goede lens die te gebruiken is in combinatie met (bijna) alle smartphonemodellen is de Cinema Wide Angle lens van Black Eye. De lens heeft een beeldhoek van 120 graden en daardoor geeft deze lens de perfecte cinematografische ervaring aan al je foto’s en video’s.

Naast bovenstaande accessoires zijn er natuurlijk nog veel meer goede en andere accessoires om kwalitatief goede filmpjes op te nemen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de collectie van Joby Griptight. Wil je meer informatie over welk accessoire juist is voor jou? Neem dan contact met ons op en onze specialisten zullen jou helpen bij het vinden van de juiste video accessoire voor jouw smartphone.

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €40,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij gebruiken cookies. Meer weten en je voorkeuren opgeven? Klik op de link hiernaast. Manage cookies