Vragen?: 085 - 208 50 08
Voor iedereen die foto's maakt met zijn smartphone
  • Morgen in huis voor 1,99*
  • Meest uitgebreide assortiment
  • Gratis verzending vanaf 40,-
  • Binnnen 30 dagen retour*
  • Snel antwoord op je vragen
  • Makkelijk en veilig betalen

olloclip

olloclip lenzen voor je iPhone 4/4s, 5/5s-SE, 6/6s, 6/6s plus en iPhone 7 en 7 plus Olloclip heeft een collectie van prachtig ontworpen en gemakkelijke lens sys Lees meer

olloclip lenzen voor je iPhone 4/4s, 5/5s-SE, 6/6s, 6/6s plus en iPhone 7 en 7 plus

Olloclip heeft een collectie van prachtig ontworpen en gemakkelijke lens systemen, speciaal gemaakt voor de iPhone. Net zoals lenzen voor professionele DSLR camera’s zijn de olloclip lenzen ontwikkeld om diverse perspectieven te bieden, van macro tot tele. Olloclip lenzen zijn compact en makkelijk mee te nemen.

Bij Pixigo.nl vind je alle olloclips uit Nederlandse voorraad leverbaar. Een aantal modellen voeren wij exclusief in Nederland. Pxigo.nl is de olloclip specialist sinds 2011.

olloclip smartphone lenzen voor de iPhone 7 en 7 plus 

De olloclip voor de iPhone 7 is volledig vernieuwd. De Core Lens Set bestaat uit 3 foto lenzen voor de iPhone 7: een fisheye lens, een super-wide lens voor groothoek en een macro 15x lens. Het nieuwe Connect systeem maakt de olloclip geschikt voor de dual lens van de iPhone 7.

CONNECT™ LENS SYSTEM

Met het olloclip verwisselbare lens systeem combineer je eenvoudig de olloclip met andere iPhone-7 Connect™ lenzen. Voor het eerst is er een universeel lenssysteem voor je smartphone waar de lenzen uitwisselbaar zijn. Speciaal ontwikkeld voor de iPhone 7 en iPhone 7 plus.

Over olloclip

Smartphones kunnen steeds meer. Ook de camera van smartphones wordt steeds beter. Daarmee verandert de manier waarop we foto’s maken; lang niet iedereen heeft meer een camera in zijn bezit. olloclip wil het foto’s maken met je smartphone naar een hoger niveau tillen. Met olloclip maak je betere foto’s en video’s met levendigere kleuren, uit creatieve hoeken of met meer detail. De extreem compacte olloclip lensjes brengen de mogelijkheden van spiegelreflexcamera’s naar je iPhone.