Vragen?: 06 - 28 46 31 25
Voor iedereen die foto's maakt met zijn smartphone
  • Morgen in huis voor 1,99*
  • Meest uitgebreide assortiment
  • Gratis verzending vanaf 40,-
  • Binnnen 30 dagen retour*
  • Snel antwoord op je vragen
  • Makkelijk en veilig betalen

Video statieven

Onze videostatieven zijn speciaal ontwikkeld voor het filmen met je smartphone. Deze statieven hebben een vloeistofkop. Hiermee maak je als filmer makkelijk vloeiende bewegingen. Lees meer

Video statieven voor smartphones

Onze videostatieven zijn speciaal ontwikkeld voor het filmen met je smartphone. Deze statieven hebben een vloeistofkop. Hiermee maak je als filmer makkelijk vloeiende bewegingen waardoor je het mooiste resultaat krijgt.

Gratis houder voor je smartphone

Bij al onze statieven wordt standaard een smartphonehouder meegeleverd. Deze is geschikt voor smartphones tussen de 50 en 80 mm breed. Heeft jouw smartphone een ander formaat of wil je bijvoorbeeld foto’s maken met een tablet, dan kun je kijken bij onze statiefhoudersvoor een voor jou geschikte houder.

 

Videostatieven van Velbon

Videomate statieven voor de hobbygebruiker

Het Velbon assortiment videostatieven logisch opgebouwd uit vijf modellen. Het begint bij de eenvoudige aluminium Videomate 438F, 538F en 638F statieven voor de hobbyfilmer. Deze aantrekkelijk geprijsde statieven hebben een vaste panoramakop voor vloeiende panning shots en ze zijn uitgerust met een grote cameraplaat voor stabiliteit.

DV-videostatieven voor professionele toepassingen

Een klasse hoger staat de professionele Velbon DV7000. Met een verwisselbare, vloeistofgedempte panoramakop en robuuste statiefpoten is dit model bedoeld voor de veeleisende filmer die stabiliteit wenst. Dankzij de precieze hoogteregeling, de degelijke middenzuilondersteuning en het gebruik van ronde buizen met een grote diameter voor de statiefpoten is een Velbon DV videostatief altijd een zekere keuze.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »