Terug

De handige smartphonerig

Een smartphonerig is een ideale oplossing voor het uit de hand filmen met een smartphone. De rigs bestaan in varianten met één of twee handgrepen. Je externe microfoon monteer je snel en eenvoudig op de beschikbare shoe mount.

Filters

De handige smartphonerig

Met de rigs van Pixigo monteer je als MoJo-journalist of videoprofessional alles wat je maar wilt!

Welke smartphonerig koop je bij ons?

In onze webwinkel vind je verschillende merken smartphonerigs. De een heeft meer ruimte voor accessoires dan de ander en afhankelijk van de kwaliteit verschilt de prijs. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een echte goede smartphonerig voor veelvuldig gebruik? Dan is de Ulanzi U-rig Pro waarschijnlijk wat je zoekt. Deze heeft plek voor verschillende accessoires en zorgt voor de meest stabiele beelden. We hebben echter ook nog meer geavanceerdere rigs, zoals de BeastGrip Pro, in het aanbod.

Accessoires monteren op jouw rig

Op je MoJo-smartphonerig monteer je snel en op verschillende manieren een microfoon. Dat kan een on-smartphone-microfoon zijn of een draadloze variant. Ook is een beetje extra licht nooit verkeerd bij het maken smartphonevideo's. Bij dé expert in smartphonefotoaccessoires vind je diverse soorten smartphonelampen. Dit kan zowel een compacte variant zijn als volledige studioverlichting. Zo zit jij altijd in het goede licht als je jezelf filmt!

Verken ons aanbod aan rigs

Ben jij op zoek naar een voorwerp waarmee jij de stabilisatie van jouw smartphone realiseert en de beste beelden maakt? Bestel dan een smartphonerig in onze webwinkel. We hebben smartphonerigs voor iedere smartphone en hebben tevens een groot assortiment aan accessoires die je hierop kunt bevestigen. Heb je vragen over onze rigs? Neem dan contact met ons op via de klantenservice. Bel hiervoor naar 06 - 28463125 of stuur een e-mail naar [email protected] en we helpen je graag!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Pixigo.nl 9,1 / 10 - 370 Product beoordelingen @ Webwinkelkeur
    Keurmerk webwinkel
    Wij gebruiken cookies. Meer weten en je voorkeuren opgeven? Klik op de link hiernaast. Manage cookies