Terug

Smartphonemicrofoon

Microfoons en andere audio accessoires voor je smartphone vindt je bij Pixigo.nl. Of het nu gaat om een handheld microfoon of een draadloos systeem.

Filters

Smartphonemicrofoon

Een goede smartphonemicrofoon en andere audio-accessoires voor je smartphone vind je bij Pixigo. Of het nu gaat om een handheld microfoon of een draadloos systeem, wij hebben het allemaal in ons online assortiment. Je kiest uit verschillende merken en de kwaliteit verschilt per microfoon. Wil jij bijvoorbeeld een smartphonemicrofoon omdat je professioneel vlogt? Dan raden we je aan een duurdere te nemen dan wanneer je de microfoon af en toe als hobby gebruikt. Wij vertellen je graag meer over onze microfoons!

Kies de juiste smartphonemicrofoon voor jouw mobiel

Een van de merken microfoons die erg goed is, is RØDE. Hiervan koop je microfoons in alle prijsklassen. Met de SC7 of SC4 TRRS-kabel maak je van de RØDE Videomicro of Videomic Go een goede smartphonemicrofoon. Onze microfoons variëren in grootte en in prijzen. Wil je bijvoorbeeld een microfoon die al het achtergrondgeluid dempt en jouw stem volledig zuivert? Dan betaal je meer dan voor een microfoon die jouw stem gewoon wat duidelijker waarneemt. Afhankelijk van waarvoor jij de microfoon gaat gebruiken, kies je een exemplaar uit dat bij jou past. We hebben ook verschillende draadloze microfoons in het aanbod, die zorgen voor volledige flexibiliteit. Hierbij kun je denken aan microfoons van RØDE of Boya. Je kunt een microfoon ook goed vastmaken aan een smartphonerig, die het mogelijk maakt om jouw telefoon stil te houden terwijl jij filmt.

Neem jouw stem helder op met onze microfoons

Je bestelt jouw smartphonemicrofoon eenvoudig via onze webshop. Kies uit een groot aanbod en schaf ook de juiste audioapparatuur aan. Heb je vragen over onze microfoons? Neem dan contact op met onze klantenservice via 06 - 28463125 of [email protected].

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Pixigo.nl 9,1 / 10 - 370 Product beoordelingen @ Webwinkelkeur
    Keurmerk webwinkel
    Wij gebruiken cookies. Meer weten en je voorkeuren opgeven? Klik op de link hiernaast. Manage cookies