Terug

RØDE-microfoons

Als je een écht goede video wilt maken met je smartphone, dan kies je van het merk RØDE een microfoon uit voor je smartphone van iPhone of Android. Een goede microfoon is voor mooie video’s of geluidsopnames een echte must.

Filters

RØDE-microfoons

Met de hoge kwaliteit van RØDE haal je altijd een uitstekende microfoon voor je smartphone in huis.

Kies jij een RØDE-microfoon voor je iPhone of een andere smartphone uit?

Wanneer je een microfoon van RØDE voor je smartphone wilt gebruiken, bijvoorbeeld voor je iPhone, is dit zeer eenvoudig. Je sluit de microfoon van RØDE eenvoudig aan op je telefoon met behulp van een SC7- of SC4-kabel. Deze vind je natuurlijk ook bij Pixigo, hét verkooppunt voor een microfoon van RØDE en toebehoren.

Een greep uit de verschillende soorten microfoons

Wanneer je een microfoon van RØDE wilt kopen, die al dan niet werkt met je iPhone, heb je bij ons ruim de keuze. Ben je op zoek naar een dasspeldmicrofoon? Of een speciale draadloze microfoon? Deze vind je beide in ons aanbod. Wil je een microfoon voor je iPhone van RØDE aanschaffen waarmee je de beste geluidskwaliteit voor video’s bereikt? Ook die vind je bij ons. Daarnaast bestel je bij ons van RØDE bijvoorbeeld een microfoon voor reporters en zangers of vloggers. Deze laatste groep kan onze microfoons onder andere combineren met onze vlogkits. Je ziet: voor elke toepassing vind je van RØDE wel een microfoon in het aanbod aan audioapparatuur van ons onlineverkooppunt.

Maak je keuze of vraag om advies

Ga jij voor een professionele microfoon van RØDE voor je iPhone? Of schaf je een microfoon van RØDE aan bij ons verkooppunt voor een andere smartphone dan een iPhone of andere apparatuur? Maak je keuze en bestel eenvoudig. Je profiteert van gratis verzending vanaf € 40,-. Wens je advies bij het maken van je keuze? Bel dan naar 06 - 28463125 of stuur een e-mail naar [email protected] en we helpen je graag!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Pixigo.nl 9,1 / 10 - 370 Product beoordelingen @ Webwinkelkeur
    Keurmerk webwinkel
    Wij gebruiken cookies. Meer weten en je voorkeuren opgeven? Klik op de link hiernaast. Manage cookies