Terug

Black eye Photo case voor iPhones

De Black Eye heeft een clipsysteem, maar in de praktijk is deze lastig te positioneren. Met deze hoes heb je daar geen last meer van!

Filters

Black eye Photo case voor iPhones

Werk jij met een Black Eye op je iPhone, zodat je scherpe, gedetailleerde en hoogwaardige foto’s kunt maken met je smartphone lens? Dan is de Black Eye Photo Case geen overbodige luxe. De Black Eye heeft een clipsysteem, maar in de praktijk is deze lastig te positioneren. Met deze hoes heb je daar geen last meer van!

De Black Eye Photo case is voorzien van een lensbevestiging, waardoor je snel en gemakkelijk een Black Eye lens kunt bevestigen. Daarnaast heeft de hoes een dunne, duurzame en rubberen behuizing, waardoor jouw iPhone altijd is beschermd. Ook kun je een polsband bevestigen aan het hoesje, zodat een eventuele val wordt voorkomen. Maar dan moet je die natuurlijk wel braaf om je pols doen…

Draai en go

Als amateurfotograaf of professioneel fotograaf in wording is een iPhone de ideale fotocamera. Vooral met de tegenwoordig los verkrijgbare lenzen, kun je mooie plaatjes schieten. De kwaliteit doet vaak niet meer onder aan de kwaliteit van een spiegelreflexcamera. De Black Eye is een veel gebruikte externe lens voor smartphones. Deze wordt standaard met een clipsysteem geleverd, maar dit werkt niet altijd even prettig.

Om daar voorgoed een einde aan te maken, kies je voor de Black Eye Photo Case voor de iPhone. Dit hoesje is zo ontworpen dat het precies om jouw iPhone past. Bij de opening van de lens vind je een schroefdraad dat compatibel is met de Black Eye lens. Draai de externe lens er op en je bent good to go! Zo eenvoudig is het.

De voordelen van de Black Eye Photo Case:

 • Geen extern clipsysteem nodig.
 • Snel te bevestigen op de case.
 • Het hoesje beschermt jouw iPhone bij een eventuele val.
 • De bevestiging voor de polsband voorkomt die val.
 • Compatibel met de meeste iPhones.
 • De iPhone ligt beter in je hand.
 • Je maakt nóg mooiere foto’s!

Zelf ervaren

Ervaar het gemak van de Black Eye Photo Case zelf en bestel hem nu! De geïntegreerde schroefdraad op deze case is compatibel met alle Black Eye-lenzen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Pixigo.nl 9,1 / 10 - 370 Product beoordelingen @ Webwinkelkeur
  Keurmerk webwinkel
  Wij gebruiken cookies. Meer weten en je voorkeuren opgeven? Klik op de link hiernaast. Manage cookies