Terug

Polaroid Lab

Een systeem met 3 lenzen dat fungeert als een kamer om van je digitale foto's onmiddellijk Polaroid-foto's te maken. Geen afdrukken, geen scannen, slechts 100% echte filmchemie.

Filters

Polaroid Lab

Polaroid lab smartphone printer

Hoe digitaal we ook met z’n allen inmiddels zijn, een ‘ouderwetse’ polaroid foto brengt nog steeds een unieke sfeer met zich mee. Daarom heeft Polaroid Originals een speciale fotoprinter ontwikkeld: de Polaroid Lab. Hiermee kun je jouw digitale foto’s afdrukken als ‘ouderwetse’ polaroids. Je eigen miniatuur donkere kamer, dus. 

Maak herinneringen tastbaar

De meeste mensen hebben honderden foto’s in hun album staan, maar kijken daar nog nauwelijks naar. Herkenbaar? De Polaroid Lab maakt daar een einde aan. Met een druk op de knop print je jouw mooiste herinneringen op een polaroid. Deze kun je vervolgens in een fotoboek plakken en vol trots tonen aan wie je maar wilt. Zo’n boek pak je sneller dan het album in je smartphone, waar misschien ook foto’s op staan die je liever niet deelt...

Snel en eenvoudig

De Polaroid Lab werkt analoog, zonder snoeren of koppelingen. Je selecteert een foto op je smartphone of iPhone. Vervolgens leg je jouw mobiele telefoon met het scherm naar beneden op de Polaroid Lab. Het apparaat projecteert die foto via speciale lenzen op een lege polaroid. Daarna wordt de foto afgedrukt en heb je van jouw digitale foto een printversie gemaakt! Lekker snel en eenvoudig, dus.

Nog even de specificaties op een rij

 • Direct jouw digitale foto’s printen op polaroid

 • Drie slimme lenzen projecteren jouw foto’s op de vierkante foto’s

 • Twee jaar garantie

 • Geen snoeren of koppelingen nodig

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Pixigo.nl 9,1 / 10 - 370 Product beoordelingen @ Webwinkelkeur
  Keurmerk webwinkel
  Wij gebruiken cookies. Meer weten en je voorkeuren opgeven? Klik op de link hiernaast. Manage cookies