Vragen?: 085 - 208 50 08
Voor iedereen die foto's maakt met zijn smartphone
 • Morgen in huis voor 1,99*
 • Meest uitgebreide assortiment
 • Gratis verzending vanaf 40,-
 • Binnnen 30 dagen retour*
 • Snel antwoord op je vragen
 • Makkelijk en veilig betalen

Foldio 360 draaiplateau

Foldio360 is a smart turntable that allows you to create high quality 360° photos easily, no matter if you are an amateur or professional photographer.
Create your own stunning 360° images with the foldio360 to make the unique online stores, blogs and we
Meer informatie

€199,00
Levertijd: Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden
€169,00 Incl. btw
 • Snelle levering! Vanaf 40,- morgen tussen 18:00-22:00 bezorgd voor 1,99!
 • Vertrouwde levering: Verzending via PostNL vanaf 40,- gratis! (NL)
 • Uitgebreid assortiment: De specialist voor smartphone foto's!
 • Niet moeilijk over retourneren, binnen 30 dagen omruilen of geld terug!*
 • Vertrouwd kopen met het webshop Keurmerk!
 • Makkelijk en veilig betalen met iDeal, Paypal, of achteraf betalen met Afterpay!
Artikelnummer: FOLDIO360
Levertijd: Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden

Foldio 360 draaiplateau voor betere 360 ° beelden

1. De Foldio360 : dé draaitafel voor 360 beelden met de smartphone

Beelden vastleggen in 360° is een hele opdracht die haast onmogelijk is zonder het juiste gereedschap. De software die nodig is voor de productie van 360° beelden kosten vaak een smak geld: voor kleine ondernemers, bloggers en zij die een online webshop hebben liggen die kosten vaak veel te hoog. Het goede nieuws is dat 360° fotografie nu voor iedereen toegankelijk is dankzij de Foldio360, een kleine draaitafel die het mogelijk maakt perfecte beelden vast te leggen. Het enige wat je nodig hebt is een smartphone, een optionele licht box en de Foldio 360. Of je nu een amateur bent of een professionele fotograaf, de Foldio360 combineert gebruiksgemak met hoge kwaliteit en is dus een echte must-have.

De Foldio360: verrassende eigenschappen

De Foldio is een technologisch hoogstandje dat de beste 360° fotografie eer aan doet. Dankzij Bluetooth en IR sensoren is het mogelijk de Foldio rechtstreeks met je smartphone of DSLR camera te verbinden. Hiervoor moet je enkel de Foldio360 app openen, de camera plaatsen en op start te drukken. Het Foldio360 systeem draait daarna automatisch rond, neemt zelf foto's en brengt de afzonderlijke beelden samen om er een 360° beeld van te maken. Heel eenvoudig in gebruik, maar ongelooflijk verrassend in de resultaten.

De Foldio360 app: fotografie vanaf je smartphone

Dankzij de iOS en Android app heb je als gebruiker meer controle over de Foldio360: de app is gebruiksvriendelijk en wordt zo eenvoudig mogelijk ontworpen zodat echt iedereen er gemakkelijk gebruik van kan maken. Factoren zoals beeldresolutie, felheid, kleurtinten, focus en zoom kunnen volledig aangepast worden. Het Halo Light systeem zorgt voor een betere belichting van de foto's. Via de app kun je de beelden aanpassen en je fotogalerijen beheren. Het systeem is compatibel met iOS en Android smartphones.

2. Het Foldio 360 online platform om al je foto's te delen

Je kan met de Foldio360 de beelden uploaden en opslaan dankzij de online functie. Daardoor kun je je prachtige eindresultaten laten zien aan bezoekers op je website, Instagramprofiel of blog. Foto's kunnen eveneens rechtstreeks op je Wordpress website of webshop geplaatst worden: Foldio360 Online is perfect te combineren met een bestaande site zodat het delen van jouw foto's nóg eenvoudiger wordt.

3. Hoe moet ik de Foldio 360 gebruiken?

Eerst en vooral dient de Foldio ergens neergezet te worden (hierbij kan eventueel ook een licht box gebruikt worden). Open daarna de Foldio app op je smartphone en het fotograferen kan meteen beginnen! Daarna kan je je 360° foto's overal delen of plaatsen zodat iedereen je foto's te zien krijgt.