Terug

Shoulderpod

Filters

Shoulderpod

De Shoulderpod G1, S2, R2 en X1, ontwikkeld in Barcelona, voor elke smartphone!

Shoulderpod maken hoge kwaliteit tools voor fotografen, cinematografen, journalisten en reizigers die hun verhaal willen vertellen met hun mobiele telefoons of camera’s om te delen met de wereld.

Shoulderpod G1

De Shoulderpod G1 is een professionele grip om je telefoon op elk statief of rig te bevestigen. Hij kan ook gebruikt worden als mobiele stand tijdens het reizen. De G1 is volledig af te stellen voor elke smartphone en gezekerd door de rubbere pads en duimschroeven. Een pro-tool voor de rest van het leven

Shoulderpod S2

De Shoulderpod S2 is een grip van hoge kwaliteit met drie functie’s: een statiefmount, filmmaker handvat en een mobiele stand voor tijdens het reizen. Een solide en mobiele oplossing voor het bevestigen van je camera of smartphone. De S2 is volledig af te stellen voor elke smartphone en door de hoge kwaliteit materialen die gebruikt zijn, is dit de tool voor het leven.

Shoulderpod R2

De shoulderpod R2 is een multifunctionele en compacte rig om externe microfoons, verlichting of extra batterijen aan te sluiten op je smartphone. De R2 komt met de verstelbare G1 grip voor praktisch elke smartphone. Hij bestaat uit DIN-6082-T6 aluminium en natuurlijk Sapeli hout

Een geweldige manier om je mobile foto- en filmstudio mee te nemen, waar je ook bent

Shoulderpod X1

De Shoulderpod X1 is een geavanceerde rig om professionele microfoons, verlichting of extra batterijen aan je smartphone toe te voegen. In no-time is de X1 omgebouwd van handheld naar je statief en terug. De X1 is onworpen en ontwikkeld in Barcelona uit DIN-6082-T6 aluminium, hoge kwaliteit polymeer en Sapeli hout.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Pixigo.nl 9,1 / 10 - 370 Product beoordelingen @ Webwinkelkeur
    Keurmerk webwinkel
    Wij gebruiken cookies. Meer weten en je voorkeuren opgeven? Klik op de link hiernaast. Manage cookies