Terug

NiSi

Filters

  Geen producten gevonden...

NiSi

NiSi smartphone filters

Het bedrijf NiSi heeft als eerste een filterset voor smartphonecamera's op de markt gebracht. Deze filterset bevat een filterhouder, een medium gradueel grijsverloopfilter en een polarisatiefilter.

Dankzij deze set kun je nu ook met je smartphone de mooiste foto’s maken en de set past op bijna alle type smartphones. Doordat de set zeer compact is, stop je het ook gemakkelijk in je tas zodat je het altijd bij je hebt.  

Waarom gebruikmaken van een NiSi filter?

De filters van de NiSi P1-set zijn gemaakt van glas dat  met een nano-coating is afgewerkt. Het opzetstuk, waar de filter in wordt geplaatst, kan na plaatsing op de telefoon worden gedraaid. Hierdoor kun je vanuit iedere hoek een goede foto maken. Indien nodig, kun je beide filters tegelijk gebruiken.  

Eén van de vele voordelen van de medium gradueel grijsverloopfilter is dat er een natuurgetrouwer contrast bij foto’s ontstaat. Bijvoorbeeld bij een lucht met wolken en een zonsondergang. Het is nog weleens lastig om dit mooie fenomeen goed vast te leggen. Met de GDN filter kun je specifieke delen van een afbeelding donkerder of lichter maken, waardoor het vastleggen van dit soort momenten veel beter gaat.

De HD polarisatorfilter zorgt ervoor dat reflecties worden verminderd. Deze filter is onder andere perfect voor het verwijderen van schittering op water en reflecties bij het fotograferen door glas.

Bestel nu de NiSi P1 filterset voor smartphones en ontvang:

 • een opberghoesje
 • een houder voor de filters
 • een clip om de houder aan de smartphone te bevestigen
 • een medium gradueel grijsverloopfilter (NiSi Medium GND8 (0,9) 3 Stop Graduated Filter)
 • een polarisatiefilter
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Pixigo.nl 9,4 / 10 - 341 Product beoordelingen @ kiyoh
  Keurmerk webwinkel
  Wij gebruiken cookies. Meer weten en je voorkeuren opgeven? Klik op de link hiernaast. Manage cookies