Vragen?: 06 - 28 46 31 25
Voor iedereen die foto's maakt met zijn smartphone
  • Morgen in huis voor 1,99*
  • Meest uitgebreide assortiment
  • Gratis verzending vanaf 40,-
  • Binnnen 30 dagen retour*
  • Snel antwoord op je vragen
  • Makkelijk en veilig betalen

iBlazr

iBlazr smartphone led flitser De iBlazr2 LED flitser is een LED flitser die te bevestigen is aan zowel je smartphone als je tablet. Deze flitser heeft vele moge Lees meer

iBlazr smartphone led flitser

De iBlazr2 LED flitser is een LED flitser die te bevestigen is aan zowel je smartphone als je tablet. Deze flitser heeft vele mogelijkheden zodat je altijd bent voorzien van de juiste belichting tijdens het maken van foto's met je smartphone.

De meest veelzijdig LED flitser voor je smartphone

Velen van ons zijn ermee bekend: je wilt een leuke foto maken met je smartphone maar helaas is de belichting niet goed genoeg. Je draait maar in het rond op zoek naar de juiste belichting en je vind het vreselijk als je er uiteindelijk toch niet in slaagt om deze plek te vinden. Anderen kiezen ervoor om een zaklamp mee te nemen om daarmee hun gezicht te belichten als ze een selfie proberen te maken in het wat donker gebied. Het effect is alleen niet al te best en de foto resulteert in een overbelicht gezicht in een onhandige compositie. Met de iBlazr 2 heb je hier helemaal geen last meer van!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »