Terug

HOLLYLAND

Filters

HOLLYLAND

Hollyland

Hollyland Technology is een toonaangevende fabrikant die zich richt op draadloze data-, video-, audiotransmissie-oplossingen en producten zoals HDMI-producten, intercomproducten.

Het R & D-team van Hollyland heeft meer dan 30 ontwerpers en ingenieurs die zich richten op het aanbieden van geavanceerde technologie in de toonaangevende draadloze transmissiesector, met behoud van de meest concurrerende en uitgebreide oplossingen om te voldoen aan al uw behoeften op het gebied van draadloze HD-videotransmissie en HDMI-oplossingen. Hollyand investeert jaarlijks meer dan 25% van zijn inkomsten in de ontwikkeling van nieuwe projecten, waardoor Hollyland het meest concurrerende merk op de wereldmarkt is geworden. Hollyland heeft al een zakelijke relatie opgebouwd met vele bekende bedrijven over de hele wereld, de verkoopdistributie is goed ingeburgerd om een ​​directe toeleveringsketen te bieden en onze klanten de eerste hightech en gebruiksvriendelijke Hollyland-producten te laten krijgen.

Hollyland versterkt zijn toewijding aan hoge kwaliteit, diversificatie van producten met toegewijde service en ondersteuning. Wij zijn uw one-stop-services door professionele draadloze video- en audiotransmissie-oplossingen te leveren voor al uw behoeften.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Pixigo.nl 9,1 / 10 - 370 Product beoordelingen @ Webwinkelkeur
    Keurmerk webwinkel
    Wij gebruiken cookies. Meer weten en je voorkeuren opgeven? Klik op de link hiernaast. Manage cookies