Menu
EUR

DJI Drones

DJI Drones

0 Products
Show:

No products found

Continue shopping
Showing 1 - 0 of 0
DJI Drones

DJI Drones

Phantom 4 Pro

Een krachtige camera, een toestel waar je volledig op kunt vertrouwen en de intelligentie om elk schot cinematisch te maken. De Phantom 4 Pro beschikt over al deze kenmerken en nog veel meer. De camera van de Phantom 4 Pro heeft een f2.8 aperture, een snelle mechanische sluiter en een 1-inch sensor. Dit gecombineerd levert helderdere en zeer gedetailleerde beelden. Zowel de vergevorderde als professionele piloten kunnen nu cinematische 4K beelden opnemen met een bitrate van 100 Mbps, geadvanceerdere compressie en een breed dynamisch bereik. 4K 60fps opnamens leveren scherpe, zeer gedetailleerde slow-motion lucht video's.

De DJI Phantom 4 Pro is evenals bedreven in het maken van foto's als bij het vastleggen van video's. De camera legt elk klein detail vast met 20 megapixels. De snelle mechanische sluiter speelt een belangrijke rol bij het vastleggen van onvervormde foto's, het elimineert namelijk de vervorming die normaliter bij andere camera's onstaat tijdens het fotograferen bij hoge snelheden. Het bovenstaande maakt de Phantom 4 Pro de meest geadvanceerdere lucht-camera van deze tijd.

Mavic Pro

De DJI Mavic Pro is een kleine maar krachtige drone die de lucht verandert in jouw creatieve canvas. Door zijn vele intelligente functies is het vliegen en filmen eenvoudig en kun je keer op keer van een spannende vlucht genieten. Je kan door zijn geadvanceerde 3-assige gimbal van elk moment een lucht- foto/ video moment maken.

Dankzij het compacte formaat verbergt hij complexiteit in hoge mate waardoor hij DJI's meest geavanceerde vliegende camera ooit is. 24 high-performance computing cores, een geheel nieuwe transmissiesysteem met een 4.3mi (7km) range, 5 vision sensoren en een 4K camera gestabiliseerd door een 3-assige mechanische gimbal staan tot jouw opdracht met slechts een druk op uw duim of een tik van je vinger. Net zoals de Phantom 4 heeft de Mavic Pro ook een sportmodus waardoor je snelheden kan bereiken van 62 km/u (!)

DJI Spark

De DJI Spark is de kleinste drone uit de DJI familie, en is met zijn 300 gram en 17cm doorsnede zeer compact en makkelijk mee te nemen. Maar ondanks dit formaat is het DJI toch gelukt de Spark vol te stoppen met intelligente functies en een hoge kwaliteit camera. 

De DJI Spark beschikt over een 1/2.3" sensor. Dankzij deze chip is het mogelijk om 12 megapixel foto's en Full HD (1080P) videobeelden te schieten. De sensor is een stuk groter dan de chip in de gemiddelde smartphone, waardoor deze nog lichtgevoeliger is en een hogere kleurnauwkeurigheid heeft. De lens van de DJI Spark heeft een beeldhoek van 81,9° en een diafragma van f/2.6. 

Price
Min Max
Close
Choose your language
Choose your currency

Recently added

Total incl. tax
€0,00
Order for another €40,00 and receive free shipping
0
Compare
Start comparison

This product has been added to your cart
Wij gebruiken cookies. Meer weten en je voorkeuren opgeven? Klik op de link hiernaast. Manage cookies