Back

Word jij ook gratis lid van Mobilecreators?

Return policy

Retourneren

Zichttermijn

Bij de aankoop van producten online heb je volgens de wet de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgaaf van reden te ontbinden gedurende veertien (14) werkdagen. Deze termijn gaat in op de dag van ontvangst van het product. Tijdens deze termijn dien je wel zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Indien je van het herroepingsrecht gebruik maakt, kun je het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons retourneren.

Bij pixigo.nl hanteren we extra lange retourperiode van 30 dagen. Heb je een product nog ongeopend in huis en bedenk je binnen 30 dagen* dat je deze wilt retourneren doen we daar niet moeilijk over.  Neem gewoon contact met ons op of meld je retour online aan via je account. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag teruggestort.

Uitzonderingen extra lange retourperiode

  • DJI producten waaronder Drones en Gimbals. Hiervoor geldt de standaard retourperiode van 14 werkdagen in ongeopende verpakking.
  • Yuneec drones en accessoires. Hiervoor geldt de standaard retourperiode van 14 werkdagen in ongeopende verpakking.
  • Producten die zijn aangeschaft op afbetaling via Spraypay gespreid betalen. Wil je een gespreid betalen bestelling annuleren dan ontvangen wij graag binnen 14 werkdagen de retouraanvraag. Na deze 14 werkdagen kunnen er kosten in rekening gebracht worden voor de kredietcontrole.

Volledig uitgezonderd van retourneren

Retour sturen is niet mogelijk voor speciaal bestelde en/of speciaal op maat gemaakte artikelen. Hierbij kan je denken aan bedrukte lenzen of selfiesticks.

Zie hiervoor ook artikel 7 van onze Algemene Voorwaarden.


Retouren aanmelden/verzenden

Elke retour kan vooraf gemeld worden door een e-mail te sturen naar [email protected] of door middel van het aangeboden emailformulier op de website binnen de 30 dagen nadat de producten ontvangen werden.
Je moet de kosten voor het terugsturen wel zelf dragen. Daar maken we een uitzondering op indien wij het verkeerde product of onjuiste informatie hebben gegeven.

De consument draagt het risico voor de retourzending, wij adviseren daarom om het pakket aangetekend te verzenden en het verzendbewijs te bewaren, zodat je een eventuele vermissing kan claimen bij de vervoerder. Verzending via PostNL kost 6,95 voor standaard onverzekerde verzending. Wij raden u aan om uw retour aangetekend en verzekerd te verzenden. Dit kost bij PostNL op het moment van schrijven 8,60 euro.


Het retouradres is:

Pixigo.nl
tav Thomas Brons
Louis Armstrongstraat 16
3813 ZL 
Amersfoort
tav pixigo.nl retouren

 

Je kan ook gebruik maken van een standaard retourformulier, maar retourneren met de originele pakbon is ook een mogelijkheid. 

 

Kosten retourneren

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, komen alleen de kosten van de verzending voor je rekening. Verzending via PostNL kost 6,95 voor standaard onverzekerde verzending. Wij raden je aan om een retour aangetekend en verzekerd te verzenden. Dit kost op het moment van schrijven 8,60 euro. Standaard verzending kost op het moment van schrijven 6,95 euro. Wij nemen deze kosten voor onze rekening indien wij het verkeerde product hebben geleverd of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.

Contact us

* Required fields

Compare products Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Pixigo.nl 9,2 / 10 - 273 Reviews @ Kiyoh
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »