Terug

Een grote collectie aan smartphonelenzen voor iPhone en Android

Jij als smartphonefotograaf wilt natuurlijk altijd de perfecte foto maken. Om deze te kunnen maken, is enkel een goede smartphone tegenwoordig niet meer voldoende. Wil jij je echt onderscheiden, dan zijn extra lenzen voor de smartphone een ware must.

Filters

Een grote collectie aan smartphonelenzen voor iPhone en Android

Jij als smartphonefotograaf wilt natuurlijk altijd de perfecte foto maken, maar dat gaat niet zonder smartphonelenzen! Om dé perfecte foto te maken, is enkel een goede smartphone tegenwoordig niet meer voldoende. Wil jij je écht onderscheiden, dan zijn extra lenzen voor je telefoon een ware must.

Groothoeklenzen en fisheye-lenzen als smartphonelenzen

Met een groothoeklens verruim je het blikveld van de camera. Deze cameralenzen worden vooral gebruikt om met de smartphone heel veel op de foto te krijgen. Het perspectief lijkt te worden uitgerekt, waardoor objecten die dichtbij staan nog veel groter lijken dan de objecten op de achtergrond. Het is een eigenschap die zich leent voor bijvoorbeeld landschapsfotografie en interieuropnames. Als het perspectief niet lineair, maar gekromd is, is een fisheye-lens gebruikt. Alleen de horizontale en verticale as van het beeld zijn dan lineair, de rest van het beeld loopt er rond omheen. Deze lenzen zijn voor creatief gebruik van je telefoon vanwege de bijzondere beelden die ze opleveren. Je ziet deze smartphonelenzen echter ook terug in de landschapsfotografie en makelaardij.

Macrolenzen gebruiken als lenzen voor je telefoon

Een macrolens stelt je in staat om een object van dichtbij haarscherp te fotograferen. Afhankelijk van de mate van vergroting, zoom je met je iPhone of andere smartphone in op de kleinste details. Deze cameralenzen voor de smartphone zijn ideaal voor natuurfotografie, maar zijn tevens te gebruiken voor productfoto’s waarbij details het verschil maken. Deze smartphonelenzen zijn los verkrijgbaar of als set met verschillende vergrotingsfactoren. Ook de manier waarop de lenzen aan de telefoon worden bevestigd, verschilt per merk. Zo is de Olloclip een makkelijke en compacte clip-op-lens, maar heb je ook grotere formaten. Pixigo beschikt over de nieuwste generatie macrolenzen en heeft een ruim assortiment aan dergelijke cameralenzen voor de smartphone.

De telelens voor je smartphone

Sta je te ver weg voor de foto die je wilt maken? Dan kan een telelens voor je smartphone uitkomst bieden. Wij beschikken over diverse soorten en maten in het aanbod aan cameralenzen voor de smartphone. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de hoge kwaliteit telelens van Black Eye of de extra lange Sirui TL-400. Denk je nu: “Ik heb al een ingebouwde telelens in mijn smartphone”? Dat kan kloppen. Nieuwere smartphones hebben vaak twee lenzen in de telefoon zitten. Dit is bijvoorbeeld het geval bij de smartphonelenzen van de iPhone XS. Ook met een dubbele lens kun je nog profijt hebben van onze smartphonelenzen. Zo heb je de keuze uit nog meer bereik door de lenzen voor je telefoon slim te combineren.

Denk ook aan andere accessoires

Bij het gebruik van de telelens en andere cameralenzen voor de smartphone, is het belangrijk om de camera goed te stabiliseren. Als je cameralenzen voor je smartphone gaat gebruiken, kan een statief dus handig zijn. Schaf daarvoor bijvoorbeeld een iPhonestatief of een Joby aan. Heb je vragen over welke vorm van stabilisatie het best is voor de smartphonelenzen die je gaat kopen? Neem dan gerust contact met ons op via 06 - 28463125 of [email protected].

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Pixigo.nl 9,1 / 10 - 370 Product beoordelingen @ Webwinkelkeur
    Keurmerk webwinkel
    Wij gebruiken cookies. Meer weten en je voorkeuren opgeven? Klik op de link hiernaast. Manage cookies