Vragen?: 06 - 28 46 31 25
Voor iedereen die foto's maakt met zijn smartphone
  • Morgen in huis voor 1,99*
  • Meest uitgebreide assortiment
  • Gratis verzending vanaf 40,-
  • Binnnen 30 dagen retour*
  • Snel antwoord op je vragen
  • Makkelijk en veilig betalen

Ztylus

Ztylus is een veelzijdig alternatief voor olloclip Het aanbod van extra lenzen voor smartphones en iPhones neemt snel toe. Marktleider olloclip heeft laten zien Lees meer

Ztylus is een veelzijdig alternatief voor olloclip


Het aanbod van extra lenzen voor smartphones en iPhones neemt snel toe. Marktleider olloclip heeft laten zien dat je met de camera op je telefoon de meest fantastische foto's kan maken. De kwaliteit van de camera's op de duurdere smartphones en de iPhone is enorm verbeterd. Door verschillende lenzen toe te voegen aan de standaardlens, kan je elke situatie met je iPhone vastleggen.
Ztylus heeft aan dat topsegment een fraai assortiment toegevoegd, met een serie beschermende cases, waarop een revolver kan worden geklikt met daarin verschillende type lenzen en een filter.


Macro lens, Fisheye en groothoek voor Iphone 5, 6 en 6 plus


Waar de meeste lenssystemen werken met losse lenzen, die je zelf moet wisselen, maakt Ztylus gebruik van het principe van de revolver. In de behuizing zijn drie verschillende lenzen gemonteerd: een groothoeklens, een macro lens en een fisheye lens. Daarnaast beschikt de Ztylus over een polarisatiefilter, wat hinderlijke schittering uit foto's wegneemt. Hoe eenvoudig het allemaal werkt, kan je zien in dit filmpje. In plaats van de revolver met de lenzen kan je ook een lichtring op de Ztylus klikken, waarmee je onderwerpen constant kan belichten.


Bescherming en gebruiksgemak met Ztylus


Naast de revolver met de lenzen is de case ook een typisch kenmerk van de  Ztylus. Voor zowel de iPhone 5 als iPhone 6 en 6 plus bestaat de standaarduitvoering uit zware kwaliteit kunststof. Voor de iPhone 6 en 6 plus is er ook een luxe, metalen uitvoering. De case is gemakkelijk om de iPhone aan te brengen en biedt rondom bescherming tegen beschadiging. Juist tijdens het fotograferen is de iPhone het kwetsbaarst. Op de case kan eenvoudig de revolver met de lenzen of de lichtring worden geklikt.


Bestelmogelijkheden Ztylus


Hoewel bestellen in onderdelen mogelijk is, starten de meeste mensen met de complete kit, bestaande uit een case en een revolver met lenzen en polarisatiefilter. Daarin is er voor gebruikers van de iPhone 6 en Iphone 6 plus dus de keuze uit een kunststof of metalen case. Alle producten van Ztylus zijn uit voorraad leverbaar. Klik hier om meteen te bestellen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »