Terug

Ztylus

Filters

    Geen producten gevonden...

Ztylus

Ztylus

Het aanbod van extra lenzen voor smartphones en iPhones neemt snel toe. De kwaliteit van de camera's op de duurdere smartphones en de iPhone is enorm verbeterd. Door verschillende lenzen toe te voegen aan de standaardlens, kan je elke situatie met je iPhone vastleggen.
Ztylus heeft aan dat topsegment een fraai assortiment toegevoegd, met een serie beschermende cases, waarop een revolver kan worden geklikt met daarin verschillende type lenzen en een filter.

 

Macro lens, Fisheye en groothoek voor Iphone 5, 6 en 6 plus

Waar de meeste lenssystemen werken met losse lenzen, die je zelf moet wisselen, maakt Ztylus gebruik van het principe van de revolver. In de behuizing zijn drie verschillende lenzen gemonteerd: een groothoeklens, een macro lens en een fisheye lens. Daarnaast beschikt de Ztylus over een polarisatiefilter, wat hinderlijke schittering uit foto's wegneemt. Hoe eenvoudig het allemaal werkt, kan je zien in dit filmpje. In plaats van de revolver met de lenzen kan je ook een lichtring op de Ztylus klikken, waarmee je onderwerpen constant kan belichten.

 

Bescherming en gebruiksgemak met Ztylus

Naast de revolver met de lenzen is de case ook een typisch kenmerk van de  Ztylus. Voor zowel de iPhone 5 als iPhone 6 en 6 plus bestaat de standaarduitvoering uit zware kwaliteit kunststof. Voor de iPhone 6 en 6 plus is er ook een luxe, metalen uitvoering. De case is gemakkelijk om de iPhone aan te brengen en biedt rondom bescherming tegen beschadiging. Juist tijdens het fotograferen is de iPhone het kwetsbaarst. Op de case kan eenvoudig de revolver met de lenzen of de lichtring worden geklikt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Pixigo.nl 9,4 / 10 - 341 Product beoordelingen @ kiyoh
    Wij gebruiken cookies. Meer weten en je voorkeuren opgeven? Klik op de link hiernaast. Manage cookies