Terug

iOgrapher

Filters

iOgrapher

Verander je iPhone of iPad in een professionele camera met de nieuwe Mobile Media Filmmaking Case.

Schuddende videobeelden of onscherpe foto's behoren tot het verleden, start vandaag met het schieten van professioneel ogende video's en foto's. Daarbij heeft de iOgrapher Case ook een statiefmount zodat je zowel soepele statiefshots als run-and-gun-style video's kan schieten. Kortom, er zijn geen redenen meer om niet aan je videoproject te beginnen.

Lenzen

Naast een goede ergonomische houding en stabieler beeld, biedt iOgrapher ook een tweetal lenzen aan. De eerste is een Wide Angle lens, voor de situaties waarbij je zonder problemen in kleine ruimtes toch je hele onderwerp op de foto wilt krijgen. 

De tweede lens is een X2 Telelens, ideaal voor het maken van mooie foto's en video's waarbij je niet dichtbij het onderwerp kan komen. Neem het voorbeeld van een honkbalwedstrijd. Nu hoef je niet meer achteraf in te zoomen op je foto's om te zien wat er op het veld gebeurde.

Varianten

De iOgrapher Case is beschikbaar voor alle iPhones vanaf de iPhone 5 tot de iPhone 6 Plus en bijna de gehele lijn van iPads (met uitzondering van de iPad 1). Daarnaast is de iOgrapher GO beschikbaar voor GoPro's, TomTom Bandit en nog vele andere action cams.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Pixigo.nl 9,1 / 10 - 370 Product beoordelingen @ Webwinkelkeur
    Keurmerk webwinkel
    Wij gebruiken cookies. Meer weten en je voorkeuren opgeven? Klik op de link hiernaast. Manage cookies