Terug

GoPole

Filters

GoPole

GoPole, accessoires voor extreme activiteiten

Met een GoPro Hero actioncam kun je filmopnamen en foto's maken op een manier waarvan je vroeger alleen maar kon dromen. Een Hero 3, Hero 3+ of Hero 4 is de ideale camera voor actiesporters die hun prestaties willen vastleggen en willen delen met de wereld. En om ervoor te zorgen dat je mogelijkheden echt onbegrensd zijn, levert Degreef & Partner een uitgebreide serie nuttige accessoires van GoPole

GoPole accessoires voor GoPro

GoPole is een van de oorspronkelijke GoPro accessoireleveranciers van het eerste uur. Deze Amerikaanse firma produceert allerlei verschillende nieuwe hulpmiddelen en manieren om je GoPro camera te gebruiken. GoPole is opgericht in 2010 en een van de leidende accessoiremerken in de wereld. De keuze van professionals. GoPole fabriceert hoogwaardige stokken, bevestigingsarmen, telescooparmen en intelligente accessoires voor GoPro camera's waarmee de toepassingsmogelijkheden fors worden uitgebreid.

GoPro te land, ter zee en in de lucht

Te land, ter zee of in de lucht, met een GoPole voeg je een extra dimensie toe aan het gebruik van je GoPro Hero 3, Hero 3+ of Hero 4 actiecamera. Ga kayakken of surfen met de Bobber die voorkomt dat je GoPro Hero zinkt als hij overboord mocht slaan. Ga skaten of mountainbiken nadat je een GoPro Hero met The Arm op je helm gezet hebt en film jezelf! En wat te denken van de handige Reach GoPro stok waarmee je jezelf en je vrienden vanuit de lucht kunt filmen? Een klasse apart is de EVO GoPro stok, waarmee tijdens het skydiven of parapenten je Hero camera mooi een eindje van je af houdt.

Degreef & Partner levert een uitgekiende selectie van deze praktische accessoires zodat ook de mogelijkheden van Nederlandse actiesporters praktisch ongelimiteerd zijn. Je zult gegarandeerd unieke films maken van jezelf in actie. Kwaliteit, innovatie en doordachte accessoires, dat is GoPole.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Pixigo.nl 9,4 / 10 - 341 Product beoordelingen @ kiyoh
    Wij gebruiken cookies. Meer weten en je voorkeuren opgeven? Klik op de link hiernaast. Manage cookies