Terug

Waarom kiezen voor de Samsung S9 (plus)?

Waarom kiezen voor de Samsung S9 (plus)?

De Samsung S9 (plus) heeft bijna dezelfde maten als de S8, maar een nog betere camera met nog meer opties. Kies voor de Samsung S9 (plus) als je een mooie telefoon zoekt met een zeer goede camera.

Wat biedt de nieuwe Samsung S9 (plus) meer dan zijn voorgangers?

Als je de Samsung S9 (plus) in eerste instantie ziet en vasthoudt, merk je weinig verschil. De telefoon is een paar millimeter kleiner en een paar gram zwaarder. Maar het verschil hierin is zo klein, dat je dit waarschijnlijk niet eens doorhebt. Wat wel een verschil is tussen de Samsung S9 (plus) en zijn voorgangers, is dat Samsung de camera weer heeft verbeterd. De meest opvallende aanpassing is het variabele diafragma en is er een 'super slow motion'-modus aan de camera toegevoegd. Daarnaast is ook de vingerafdrukscanner weer terug op de vertrouwde plek, namelijk onderaan in het midden. Niet alleen de camera is verbeterd, maar ook het geluid dat uit de telefoon komt. Hierdoor kun je nog beter genieten tijdens het kijken van (zelfgemaakte) films.

 

Wat houden de aanpassingen van de camera van de Samsung S9 (plus) precies in?

Doordat het diafragma van de camera aan de achterkant groter is gemaakt, kun je bij slecht licht nog mooiere foto’s maken. Maar is het diafragma te groot, dan gaat de kwaliteit van details op de foto’s bij goed licht achteruit. Daarom is er een variabel diafragma toegepast op de camera van de Samsung S9 (plus). De camera schakelt automatisch tussen een diafragma van 1.5 en 2.4. Ben je een echte pro op het gebied van foto’s maken, dan kun je dit in de pro-modus zelf instellen. De camera van de Samsung S9 (plus) heeft ook een ‘super slow motion’-modus. Andere telefoons gingen hier al in voor, maar bij de Samsung S9 (plus) is dit beter uitgewerkt én dat merk je in het resultaat. De camera legt in deze modus maar liefst 960 beelden per seconden vast.

 

Een andere leuke toevoeging aan de Samsung S9 (plus) is de AR Emoji. Hiermee kun van jezelf of iemand anders een filmpje maken terwijl je een soort cartoon wordt. Niet alle gelaatstrekken worden helemaal goed geregistreerd en ben je brildragend, dan moet je deze afzetten. Maar het blijft leuk om mee te spelen.

 

Wil je de camera van jouw Samsung S9 (plus) nog beter maken?

De camera van de Samsung S9 (plus) is een van de beste onder de mobiele telefoons, maar beter kan altijd. Je kunt er dan voor kiezen om losse lenzen of flitsers te gebruiken. Ook een statief waar deze telefoon in past (en die je makkelijk mee kunt nemen) is in sommige situaties fijn. BijPixigo vind je verschillende accessoires die perfect op de Samsung S9 (plus) passen.

 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Pixigo.nl 9,4 / 10 - 341 Product beoordelingen @ kiyoh
    Wij gebruiken cookies. Meer weten en je voorkeuren opgeven? Klik op de link hiernaast. Manage cookies