Terug

olloclip voor iPhone 7 en 7 plus

olloclip voor iPhone 7 en 7 plus

De olloclip voor de iPhone 7 en 7 plus komt eraan. 

Vandaag heeft olloclip de nieuwe olloclip voor de iPhone 7 en 7 plus onthuld. Er komen 3 nieuwe sets en 2 cases uit en is geschikt voor zowel de iPhone 7 met 1 lens als voor de iPhone 7 plus met 2 lenzen. Door een eenvoudig systeem kan je wisselen tussen de 2 lenzen van de iPhone 7 plus. 

 

De eerste set is de Core set en bevat de vertrouwde Fisheye, groothoek en macro lenzen. Nieuw is het optische ontwerp van de lenzen. Deze zijn volledig opnieuw ontworpen om te passen bij de betere camera van de iPhone 7. 

 

De olloclip active lens set bestaat uit een ultra groothoeklens van 155 graden en aan de andere kant een telelens met 2x vergroting. Interessant is de mogelijkheid om de telelens te gebruiken in combinatie met de ingebouwde telelens van de iPhone 7 plus. 

 

Als laatste lens set komt een Macro pro set uit met 3 macro lenzen. Met de 3 lenzen kun je 7x, 14x en 21x vergroten.

 

Het bestellen van de nieuwe olloclip kan nu al. De levering vindt dat plaats eind november. We hebben alvast de pagina's online gezet zodat je de lenzen van pre-orderen. Zodra de voorraad bij ons binnen is kunnen we direct uitleveren zodat je 1 van de eerste bent met de nieuwe olloclip.

 

olloclip voor iPhone 7 en 7 plus pre-orderen

Alle olloclip lenzen voor de iPhone 7 of 7 plus

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Pixigo.nl 9,1 / 10 - 370 Product beoordelingen @ Webwinkelkeur
    Keurmerk webwinkel
    Wij gebruiken cookies. Meer weten en je voorkeuren opgeven? Klik op de link hiernaast. Manage cookies