Menu
EUR
#BLACKFRIDAY: Gebruik code CELLY50 voor 50% korting op alles van Celly
Maak de mooiste foto’s met jouw mobiel dankzij de duallens

Maak de mooiste foto’s met jouw mobiel dankzij de duallens

Telefoons met een duallens zijn camera en telefoon in één!

Het einde van het jaar is weer in zicht en dat betekent dat de grote merken hun nieuwe modellen mobiele telefoons op de markt brengen. De camera, zowel aan de voorkant als aan de achterkant, is voor alle merken een belangrijk onderdeel. De mobiele telefoons worden steeds meer als camera gebruikt en daar spelen fabrikanten op in. Op dit moment zijn er verschillende telefoons op de markt met de zogeheten duallens. De telefoons die dit nu al hebben zijn onder andere de iPhone 7 plus en 8 plus, Samsung Note 8 en de LG V30.

 

Waarom twee camera’s op jouw telefoon aan één kant?

Deze dualcamera op telefoons heeft één doel, namelijk nog betere en mooiere foto’s maken. Hiervoor kunnen drie combinaties lenzen worden gebruikt, die alle drie een andere specialiteit hebben. Je kunt kiezen uit de combinatie telelens, zwart/wit lens of een groothoeklens in de standaard cameralens voor mobiele telefoons.

Hoe werkt dit precies? Doordat er een extra lens met een specialisme wordt toegevoegd aan de telefoon, krijg je betere foto’s met diepte en kun je verder inzoomen. Met de meeste camera’s op telefoons zoom je niet echt in, maar vergroot je eigenlijk het beeld. Hierdoor worden deze foto’s vaak korrelig. De telelens die op de Samsung 8 Note, iPhone 7 en 8 plus aanwezig is, zorgt voor optimale zoommogelijkheden. Deze extra lens maakt het mogelijk om écht in te zoomen, in plaats van uit te vergroten.

De zwart/wit lens variant wordt door Huawei gebruikt, deze lens zorgt voor extra scherpe foto’s. De extra camera hoeft enkel in zwart/wit vast te leggen, waardoor deze extra aandacht aan het scherpstellen kan geven. In combinatie met de gewone camera krijg je hele mooie, scherpe, gekleurde foto’s.

De LG V30 is uniek in zijn soort, dankzij de combinatie met de groothoeklens. Deze telefoon legt dan ook heel mooi diepte vast in foto’s.

 

De oplossing voor telefoons met maar één camera

Apple heeft voor alles altijd een eigen oplossing, in dit geval is dat de Olloclip Connect. Voor de merken Samsung, LG en Huawei is er een gezamenlijke oplossing, Black Eye. Deze twee merken leveren losse lenzen die je op je telefoon kunt bevestigen. Je kunt hierbij kiezen uit een zoomlens, groothoeklens, fisheye-lens of een telelens. De lenzen van Black Eye zijn ook als combinatiepakket (Clipper Pro Kit) verkrijgbaar.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €40,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij gebruiken cookies. Meer weten en je voorkeuren opgeven? Klik op de link hiernaast. Manage cookies