Menu
EUR
#BLACKFRIDAY: Gebruik code CELLY50 voor 50% korting op alles van Celly
iPhone X - hét toestel dat je wil hebben om foto’s mee te maken

iPhone X - hét toestel dat je wil hebben om foto’s mee te maken

Door: Thomas Reacties: 0

De iPhone X is de nieuwste iPhone en is op alle punten geoptimaliseerd in verhouding tot de vorige modellen. Het heeft een nog mooier scherm, het ziet er mooier uit, je kunt ‘m draadloos opladen én je kunt er de mooiste foto’s mee maken. De iPhone X heeft extra specs op het gebied van fotografie. Je kunt nog betere selfies maken dankzij de optie ‘portretmodus’ en hij heeft de optie ‘Animoji’. Met deze laatste opties kun je jezelf omtoveren tot een panda, tijger of robot. Dankzij de TrueDepth-camera, die vijftig verschillende spieren kan analyseren, zal het je verbazen waar je allemaal in kunt veranderen.

 

Twee 12 megapixel camera’s in één iPhone

Dat is de iPhone X. Deze telefoon heeft een grotere en snellere sensor, nieuwe kleurenfilter, verbeterde pixel technologie en een telelenscamera met OBS. Dankzij al deze opties maak je prachtige foto’s. De Lenzen reageren snel, waardoor je ook bij weinig licht kwaliteitsfoto’s en video’s krijgt. De groothoek- en telelens van de camera op de iPhone X maken het mogelijk om foto’s tot 10x digitaal te zoomen en video’s tot 6x. Het grootste verschil met andere toestellen zonder deze lens is dat de foto’s echt worden ingezoomd, in plaats van vergroot.

 

Nog betere foto’s met een iPhone X, dankzij accessoires

Dat deze telefoon de beste foto’s maakt is een feit, maar het kan altijd nog beter. Het is en blijft een telefoon en geen camera. Maar met behulp van de BlackEye lens wordt de iPhone X wel vergelijkbaar met een echte camera. Deze lens heeft in tegenstelling tot veel andere opzetlenzen een glazen lens in plaats van kunststof. Bij de collectie van BlackEye heb je keuze uit macro, fisheye, wide angle en telelens. Allen hebben eigen specificaties en zijn geschikt voor verschillende soorten foto’s. Gebruik je één van de BlackEye lenzen, dan maakt een bijpassende tripod het af. Met een tripod kun je jouw iPhone als echte spiegelreflexcamera inzetten. In de hand ontstaan er altijd lichte trillingen, die niet ten goede komen van het resultaat. De Glif Adjustable en de MeFOTO BackPacker Air zijn beide zo ontworpen dat jouw iPhone X er perfect in past.

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €40,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij gebruiken cookies. Meer weten en je voorkeuren opgeven? Klik op de link hiernaast. Manage cookies