Terug

Rhinoshield Mod™

De Rhinoshield MOD case is ideaal voor iedereen die niet van opvallende hoesjes houdt én die graag foto’s maakt met zijn telefoon. De MOD cases en onderdelen zijn uit te breiden met smartphone lenzen. Er is een adapter voor bijna elke iPhone, inclusief de

Filters

Rhinoshield Mod™

Rhinoshield MOD

Het beschermen van de iPhone is belangrijk. De telefoon is niet goedkoop en daarom wil je dat deze lang onbeschadigd meegaat. De Rhinoshield MOD case is ideaal voor iedereen die niet van opvallende hoesjes houdt én die graag foto’s maakt met zijn telefoon. De Rhinoshield MOD case is een hoesje dat enkel om de buitenranden van de iPhone wordt bevestigd. Doordat de randen aan de voor- en achterkant hoger zijn dan de telefoon en functioneren als bumper, is zowel de zijkant als de voor- en achterkant beschermt mocht deze onverhoopt vallen. Maar de Rhinoshield MOD case is meer; deze beschermhoes is met verschillende opties compleet uit te bouwen naar jouw wensen.

 

Wissel bijpassende cameralenzen met de Rhinoshield MOD case

De MOD cases en onderdelen zijn uit te breiden met smartphone lenzen. Er is een adapter voor bijna elke iPhone, inclusief de iPhone X. Met de Rhinoshield MOD case hoef je bij het gebruik van lenzen het hoesje niet van de iPhone te verwijderen. Op dit moment zijn vier verschillende lenzen van Rhinoshield beschikbaar en deze werken allemaal samen met de Rhinoshield MOD case (met los verkrijgbare lens adapter). Een HD groothoeklens, fish eye lens, de 2-in-1 add-on lens (macro lens en wide angle lens) en de super wide angle lens.

 

Rhinoshield MOD case is meer dan een bumper

De Rhinoshield MOD case is modulair; je kunt zelf beslissen welke onderdelen je belangrijk vindt om toe te voegen. De lenzen, de bumper en de achterplaten zijn los van elkaar te bestellen. Je kunt kiezen uit vier verschillende cameralenzen, die ieder met hun eigen specificatie prachtige foto’s maken. Ook de achterplaat kun je naar smaak kiezen; er zijn 100 verschillende ontwerpen waardoor we zeker weten dat er ook een passende achterplaat voor jou bij zit.

 

De bumper van de Rhinoshield MOD case heeft knopjes aan de zijkant, zodat de iPhone goed te bedienen is. Daarnaast heeft deze aan de onderkant uitsparingen, zodat de speaker en microfoon vrij zijn. Je kunt dus filmen, foto’s maken en de telefoon gebruiken, terwijl je iPhone optimaal is beschermd.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Pixigo.nl 9,4 / 10 - 341 Product beoordelingen @ kiyoh
    Wij gebruiken cookies. Meer weten en je voorkeuren opgeven? Klik op de link hiernaast. Manage cookies